Ti ugy tennetek ahogy a vedono akarja?
Gyermekem 20 honapos, reggel 9kor ebred, bolcsibe utana megy.Ez a bolcsode es vedono szerint keson van.Nagyon sokat beszel mar, szereti a gyerekeket, jol fejlodik.
Csak egyik szulo dolgozik, a masik van otthon es vele mennek.Persze ha nem jarna se lenne baj, csak apuka nemtud vele annyit foglalkozni hogy naprol napra csak o legyen vele. Ezett bolcsibe jar mett az anya dolgozik. A vedono szeretne tanacsot adni, hogyan altassan korabban edte, es masnap reggel korabban mehetne bolcsibe. 4.gyermekem, tobbszor megmondtam nem kerem a segitseget, de megis jonni fog hamarosan.
"Irtam, apa viszi reggel, es nincs elhozva delben, hiszen naprol napra nincs annyi turelme az apanak egy kicsihez, mint auüz anyanak."
Ezt cáfolnám. Férjem volt itthon a fiunkkal 3 evés koráig és volt türelme. Jártak játszótérre, ringatóra stb. Ha nincs hozza türelme, kedve az apának, akkor nem kell otthon maradni. Miért van gyeden, ha a gyerek szinte egész nap bölcsiben van, utána meg anyával. Ezert nem kell apukának gyedre menni.
Utolsó, egyrészt te egy másik emberről beszélsz, aki tök más személyiség tök más adottságokkal és határokkal. Attól, hogy te ismersz valakit, aki meg tudja csinálni, még nem lesz rá mindenki automatikusan képes.
Másrészt arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy azért van otthon az apuka, mert nem talál munkát, hiába szeretne dolgozni? Ez nem így megy, hogy gondolunk egyet, és holnaptól anyuka marad otthon a gyerekkel, apuka meg dolgozik.
Megint egy apák gyöngye... neki nincs türelme a gyerekhez napi szinten, de azért csinált négyet, gratula :D
Amúgy valóban célszerűbb lenne előbb vinni, ha a bölcsi úgy kéri.
Lehet, hogy magánbölcsiről van szó, de ha van hely államiban akkor felveszik akkor is, ha a szülő otthon van.
A kérdésedre pedig az a válaszom, hogy nem kell foglalkozni a védőnővel! Semmi köze hozzá! Igen, ovi előtt át kell szoktatni a korabbi kelésre, de ha nektek így jó akkor csináljatok most így.
Mi magánbölcsibe járatjuk a gyereket és onnan bizony kiraktak egy hasonloan érkező kicsit.
Az ovinkban sem engedik,8-ig bekell érni reggeliznek és 9 körül már foglalkozás van.
Szerintem a védőnő azt hiszi, a gyereked fent van este 9-10ig, ezért alszik reggel kilencig.
Szerintem inkább a késői fekvés miatt aggódnak.
Ha a gyerek 8 körül ágyban van és 9ig alszik, én bizony hagynám a védőnőt.
Másrészt mennyire könnyen alszik el a kicsi a bölcsiben?
Lehet, hogy zavarja a többieket, ezért akarják eltolni az alvását, hogy délre kifáradjon.
A védőnő nem szólhat bele, de a böclsi igen. Nálunk volt napiren, 8-tól volt reggeli, szóval 8 előtt be kellett érni. Morogtak, ha valaki reggeliztetés közben érkezett. Szóval ha így volt, akkor csak utána lehetett beadni a kicsit, addig a szülő kint malmozott vele az átadóban. Egy későn érzekő kicsi felborít mindent, a többi gyerek rendszerét.
Azt nem kommentálnám, hogy apuci otthon nem ér rá a gyerekkel foglalkozni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!