Így beirassam a bölcsibe?
Még tavaly ősszel/télen beírattam bölcsibe a most 2 éves kislányom, hogy idén ősszel kezdjen.
Ugye úgy beszéltük meg, hogy én nem tudok egyből munkáltatóit vinni, mert ugye nem 2 nap mire új munkát találok (a régi helyemre távolság miatt nem tudnék járni).
Mondták is, hogy jó rendben, ezzel nincs is baj. Csak apátol feltétlen legyen a papír.
Na de közben januárban kiderült, hogy terhes lettem.
Így mondta is a védőnő, hogy nem hiszi h mehet a bölcsibe, meg így is túljelentkezések vannak stb.
Amúgy nem is lenne baj.
De ma jött az értesítő, hogy felvették. Nyílván bemegyek szólni, hogy mi is a helyzet.
De ha mondjuk így is járhatnak, akkot beirassam? Mert pl nem szeretném azt, hogy netán évközben kirakják, mert nincs hely, Én meg úgy is itthon vagyok. Szóval úgy ertem h az nem lenne neki egy törés, hogy megszűnne ez a lányomnak?
Én nem vinném, élvezzétek ki az időt kettesben, miután megszületik a pici nem nagyon lesz rá lehetőség.
Meghát igen, ha már megszokta, nem biztos, hogy jó kivenni.
A bölcsi nemcsak a “dolgozó” szülők gyerekeinek van, illetve aki otthon marad, az is dolgozik.
Ha nem így lenne, azokat a gyerekeket nem vennék fel. Senki elől nem veszi el a helyet.
Amúgy is lehet olyan, hogy a gyereknek nagyobb a társaság igénye vagy anyuka valamiért nem annyira bírja.
De igen, a bölcsi a dolgozó anyukák miatt van.
Mi akkorra tervezzük kb a kistesót, biztosan nem visszük bölcsibe. Nem venném el a helyet azoktól, akik nem tudják megoldani másképp, vagy nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!