Szülinapra/névnapra mit visztek?
Ide a cukrászdai tortát sem lehet bevinni, csak előrecsomagolt dolgokat. Dörmit meg kölesgolyót gondoltam, de jöhetnek még ötletek.
Illetve ha olyasmit viszek, ami db-ra van, abból annyit vigyek ahány gyerek, vagy 1-2dbot pluszba? Illik vinni a gondozóknak is? Nem vagyok zsugori, csak ha mondjuk nem szokás, nem akarom, hogy behízelgének tűnjön. Most kezdjük a bölcsit és mindjárt jön is a névnap.
Szülinapra többet szoktatok mint névnapra vagy kb ugyan az?
Névnapra csak valami kekszet vinnék. nápolyit, vaníliás karikát, puszedlit...
Tortából a csomagoltat sem engedik? (pl tescos)
Ha nem, akkor szülinapra a dörmi vagy tejszelet, hasonló jó lehet (akár abból tortát csinálni, vannak a neten hasonló alkotások). És igen, vinnék annyit, hogy a gondozóknak és a dadusnak is jusson. Ha nem szokás, úgysem fogják megenni.
Ami nagyon fontos, hogy kérdezd meg, van-e olyan gyerek, aki nem ehet ilyesmit. tejcukor, tejfehérje, glutén, stb... érzékenység, allergia.
És ha van, gondolj arra a gyerekre is, ha mással nem, egy kis szelet csokival, vagy pohár pudinggal, amit ő is megehet!
Köszi. Mindenképp rákérdezek az érzékenységekre, ez nekem is eszembe jutott. Annyit mondtak, hogy 1-1 db valamit szoktak vinni, láttam én is így torta alakba összerakva több mindent, de túlzásba sem akarok esni
Ami hűtőbe való, azt tudják tárolni? pl. tejszelet.
semmilyen tortát nem lehet (meg mondjuk tescosat nem is vinnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!