Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hogy szereljem le a védőnőt?...

Hogy szereljem le a védőnőt? Bölcsödébe akarja küldeni.

Figyelt kérdés

Nem fogom beadni, nem is kérdés, 13 hónapos. Az a baja, hogy a gyerek eltér a nagy könyvben foglaltaktól, bár nem is értem. Ez az egy gyerekem van, mégis tudom, hogy mindegyik más. Nehezen fogadja el az új ételeket, példának okáért, nálunk nem úgy működik, hogy bevezetem a brokkolit, és 3 alkalom múlva kipipálom. Hanem mondjuk kell 1,5 hónap. Szóval még nagyban megy nálunk az ételbevezetés. Viszont az orvos szerint is egészséges, ő ilyen, már egyszer rá is szólt a védőnőre. Az alvással is vannak problémák, vagyis számunkra nem az, elfogadtuk. Kel éjjel 3-szor, és nem alszik el úgy, hogy lerakom, aztán viszlát. Mindent oltári problémaként lát, mármint a védőnő.

Nem akarok összeveszni vele, de hetente hívogat, hogy mi van a bölcsivel, beszéltem-e már a munkáltatómmal, hogy visszamegyek. Ugye csak akkor vennék be, ha dolgozom. Úgy áll hozzá, hogy "majd ott rendet tanul a gyerek". (Ezt nem így szó szerint mondja.) Megőrülök tőle, de nem akarok bunkó lenni, hiszen még sokáig kapcsolatban kell lennünk. Egyszerűen nem ért a szép szóból Ilyenkor mit lehet tenni?

2018. márc. 22. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Latom, irod, hogy masokat is zaklatott. Ez esetben mindenkeppen jelentenem, es nem figyelmeztetnem.
2018. márc. 22. 12:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem valamit félreértett. Valószínű te reagáltál úgy, hogy azt higgye visszamennél dolgozni, ha nem akarod bölcsibe íratni mond meg neki egyélrteműen, hogy így döntöttél, nem kell kerülgetni a forrókását.

Alapvetően a védőnők körében támogatni kell a családban maradást, nehezen tudom elképzelni a védőnődről, hogy jó szociális körülmények esetén ennyire preferálná a bölcsődét...!

Nekem az az érzésem, hogy te picit félreérthetően kommunikálsz, nem mondtad meg egyértelműen mit szeretnél úgy, mint itt.

Alapvetően akkor támogatják a bölcsit, ha nem szeretnék a gyereket kiemelni a családból, de úgy gondolják, hogy az a kevés idő amit otthon tölt még nem káros a gyermekre nézve.

1 éves gyermek még nincs rászorulva a kortársakra, majd 3 évesen óvodában ráér, ha van lehetőséged otthon maradni vele addig. Ez csak jót tehet mindkettőtöknek.

Viszont komolyan javaslom, hogy határozottan és egyértelműen kommunikáld az űlláspontod, mert nekem úgy tűnik, hogy ez inkább itt gyk-n működik csak.

2018. máj. 29. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!