Igaz-e, hogy a bölcsődékben dolgozók nagyon rövid életűek?
Most fog kezdődni egy féléves gyakorlatom. A bölcsis gyerekek folyamatosan betegek. Mindenképp ezt szeretném csinálni, ők az életem, a célom...
De azt, hogy folyamatosan beteg legyek én is, nem fogom tudni tolerálni. Két napot töltöttem eddig bölcsiben 2 doboz antibiotikum lett a vége.
Mit tehetnék ez ellen? Hozzájuk fogok szokni, vagy ez örök betegeskedéssel jár? Köszönöm a válaszokat.
Lanyom ovonoje 10 eve dolgozik az oviban. Iden volt eloszor komolyabban beteg par napot.
En is evekig dolgoztam gyerekek kozt. Egyszer voltam beteg.
Kolleganom evi 4-5-szor tuti tappenzen volt.
hozzá kell szoknod. mint a piciknek az első időszakban, úgy neked is.
kitartást
Köszönöm a válaszokat.
De ti mind oviról és iskoláról beszéltek. Egy ovis negyed annyit sem beteg, mint egy bölcsis és nem is csühg egész nap az óvónőn. Egy iskolás meg aztán végképp..
Majd hozzászokik a szervezeted! Eleinte én is mindig beteg voltam, de mióta dolgozok (3 év) egyszer voltam beteg.
Ne haragudj, de ez kicsit butuska kérdés volt :)
Miert kellene ahhoz rajta csungeni? Magyarazd el, mert ez erdekes.
Teljesen ugyanugy telekohogi az ovis es az iskolas is a levegot. Nem ezen mulik.
"Egy ovis negyed annyit sem beteg, mint egy bölcsis "
Ja, csak egy bölcsist az első köhintésre hazaküldik, és csak orvosi igazolással viheted. Az ovisnak meg ha kiszakad a tüdeje, akkor is mehet...
Tapasztalat.
Amúgy meg alapjáraton a beteg gyerek otthon van, nem intézményben.
Én nem tapasztaltam, hogy a bölcsis gondozók, vagy az óvónők nagyon betegesek lennének. Mostanában dől ki 1-2 óvónő, amikor 30 gyerekből kb 10-12 van csak oviban...
Anyukám gondozónő volt, egy éve ment nyugdíjba. Nem volt betegesebb mint más, most is csak a térde rossz amihez a köhögésnek semmi köze egyébként makk egészséges.
Egyébként ha nagyon beteg a gyerek akkor nem hozhatják, sőt a lázad gyerek szüleit felhívták hogy jöjjön érte és vigye orvoshoz. Nem járhat olyankor a gyerek közösségbe, mert nem csak a gondozókat de a gyerekeket is megbetegíti.
Ne túlozd el a problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!