Titeket zavarna ha a bölcsis gondozó nő a saját neméhez vonzódna?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm a saját neméhez vonzódik és bölcsis gondozó nő szeretne lenni. Többen mondták ismerősök hogy őket zavarná. Titeket zavarna?2018. jan. 22. 11:32
11/18 anonim válasza:
Nem.
Fiam matektanárja pl meleg férfi. Látszik is rajta, sok nőies vonása van.
Nem zavar egyáltalán. Nagyszerű tanár, a gyerekek is nagyon szeretik.
12/18 anonim válasza:
Addig, amíg nem bántja a gyereket testileg-lelkileg, rendesen ellátja és nem pedofil, addig nem érdekel, hogy kihez vonzódik.
13/18 anonim válasza:
Az sem,ha az ellenkező nemhez vonzódna
14/18 anonim válasza:
Nem hinném, hogy sok közöm van a gondozó magánéletéhez. Ugyanúgy, ahogy ő sem kezelheti másként azt a gyereket, akinek mondjuk 2 anyukája van.
15/18 anonim válasza:
Fiamnak 2 gondozónője volt, a mai napig nem tudom, hogy otthon nő várta, vagy férfi.
És hogy miért nem? Mert nem rám tartozik, de nem is érdekel.
De ugyanez vonatkozik az óvónőkre is...
Amúgy honnan tudná a szülő? Reggel amikor beadja a gyereket, ott a gondozónő, de nincs ott a párja. Délután, amikor megy a gyerekért, akkor is csak a gondozónővel találkozik. Szóval egyáltalán honnan szerezne tudomást a szülő arról, hogy kihez is vonzódik a gondozónő?????
Téged zavar, ha a gyerekorvosod leszbikus? Szakmailag legyen kiváló, a többi az ő dolga!
16/18 anonim válasza:
Nem zavarna. Én is az akarok lenni, de ebből a szempontból nem számít, hogy hetero vagyok.
17/18 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy a fiam gondozónői melyik nemhez vonzódnak, de ha tudnám, akkor se befolyásolna. Egyébként meg nem is gondolom, hogy közöm lenne a magánéletükhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!