Bölcsis gyereked már overálban megy reggel?
Mennyire öltözteted alá? Saját lábán megy vagy viszed (üldögélve ugye több ruha kell, csak ezért kérdezem)?
Milyen overált vettél?
Egyberészes vagy külön, márka, milyen vastag?
Mennyi idős a pici?
Köszi
Igen, mert aki farmerben van, azt képesek nem engedni hintázni, pláne, ha már nem pelenkások, mert hideg a hinta:(
Normál vastagságú harisnya van alatta, hosszú ujjú body és egy pulcsi. Az overál közepes vastagságú (télies, de nem kályhameleg), egyberészes. 20 hónapos és sétálva és vagy hordozva viszem.
Még nem, de nem hiszem, hogy nagyon vinném majd abban. Farmerben, jeggingsben vagy harisnya rövidnaci, harisnya ruha kombóban megy. Reggel kocsival viszi a férjem, pár perccel elötte befüti. Délután heti 3x én hozom babakocsival, kb 10 perc az út. Itt vagyok kicsit gondban, hogy nehogy megfázzon, de hogy öszinte legyek nem tudom, hogy tudnám az overált farmerre vagy ruhára rákombinálni. Overált általában akkor adok rá, ha órákra megyünk ki vhova sétálni vagy játszóra, a kertbe, erdöbe, stb. Harisnya vagy leggings van ilyenkor alatta. Next márkájú overálja van egyébként.
A farmer/jeggings alá nem adok harisnyát, mert a bölcsiben meg megsülna benne, ott meg nem öltöztetgetik öket, csak alváshoz veszik le a cipöt, farmert, szoknyát, kinek mit.
Kérdésedre válaszolva: igen, már szerintem szükséges.
Egyébként a mi bölcsinkben (nem magán) biztosítva van a gyerekek számára az overál. Aki nem abban jön, arra is adnak, mert kint játszani harisnya+nadrág sem megfelelő.
Igen overálban megy, nálunk tegnap -2 fok volt reggel.
Nálunk szinte minden nap kimennek az udvarra, a szülőin külön kérték a szülőket, hogy már jó korán (októberben) vigyünk be overált, mert abban mennek ki az udvarra, mert sokszor leülnek a földre stb, és egy szál farmerben az nem lenne túl jó dolog.
Természetesen öltöztetik őket, az télen kivitelezhetetlen szerintem, hogy ugyanabban a ruhában menjenek bölcsibe mint amiben bent a csoportszobában vannak, hiszen 20-25 fok a különbség!
Igen, az udvaron kell neki, és hazafelé is van, hogy kinn maradunk tovább, lassan, játszva sétálunk, megállunk a játszótéren. 4-re megyek érte, 5-ig általában kinn vagyunk, ha nem esik.
Alá leggingset adok, felülre bodyt, pulcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!