Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Anyukák! Ti viszitek szabadnap...

Anyukák! Ti viszitek szabadnapotokon bölcsibe a gyereket?

Figyelt kérdés
Például egy két nap munka/két nap szabad beosztásnál, a hétköznapra eső szabadnapokon viszitek v. vinnétek?

2017. okt. 12. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha keddre esik, akkor e hétfőn rendszerint szintén munkaszüneti nap van, így hosszúhétvégézünk.

Amikor nem volt bölcsi/ovi, nyilván nem vittem a gyerekemet másik, ügyeletes intézménybe. Ha szünete volt, szabit vettem ki, hogy ne kelljen ügyeletbe mennie. És képzeld, ha nyári szabadságon voltam, akkor ő is jött velünk pl strandolni, és nem a bölcsiben töltötte a napjait.

DE általában ha mondjuk most kérnék szabadságot jövő keddre, a gyerek menne bölcsibe, oviba, ha még oda járna. És ez így jó, mert most már elsős, és bizony nem anya szabadnapjaitól függ, hogy megy-e iskolába vagy sem. Menni kell, és ezt tudja, mert megszokta.

2017. okt. 13. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Èn az 1-2 napos szabadságomon mindig vittem, azokon a napokon lazitok,ügyet intèzek, ha hosszú szavaira mentem, pl.nyaralás akkor mindig kivettem a böliből.
2017. okt. 16. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!