Kötelezhetnek-e arra állami bölcsödében, hogy csak alvás után hozhatom el a gyerekemet?
Az én gyerekemnek nagyon alacsony szociális képességei voltak, beszéddel is le volt maradva, a neurológus másfél évesen tanácsolta a bölcsit, hogy megtanulja, hogy mennek a dolgok és ráragadjon a beszéd. A csoportjában egyáltalán nem volt igaz, hogy egymás mellett játszanak a gyerekek, sőt már az egyévesek is egymásnak adtak játékot a játszótéren, mikor jártunk, és megnézték/fogták egymás arcát, kezét.
Jó hatással volt a gyerekemre a bölcsi.
Egyedül is vittem játszoházba meg emberek közé, de egy csapat kortársat csak a bölcsivel tudtam neki biztosítani.
Már ovis, meglátszik, melyik gyerek volt bölcsiben korábban és melyik nem.
Gondolom alvás után elhozza a gyerekét a méhész család is, nem hattól hatig van bent a gyerekük.
A bölcsi tökéletes megoldás annak, akinek a nincsenek a közelében kisgyerekek és nem állandóak a játszótéren a gyerekek sem.
A bölcsiben a lányomnak lett barátja.
De miért kell bent altatni? Az melyik készségét fejleszti utolsó?
Én nem tartom anyának azt a nőt, aki ok nélkül(pl lemaradt beszédfejlődés)adja közösségbe, miközben csak lusta foglalkozni vele, mert kényelmes hogy a férje eltartja, a bölcsi neveli a gyerekét, ő meg jól elvan otthon.
"Nevetséges hogy azzal indoklod hogy szokja társaságot, holott gondolom neked kényelmesebb hogy nincs otthon"
Másik kérdéseknél meg folyamatosan azt magyarázzák meg, hogy ennyi idősnek már kell a társaság, és elmebeteg aki nem akarja beadni. Komolyan nem lehet már kiigazodni ezen a társaságon, aki ide írogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!