Bölcsöde és munka?
Egy olyan kérdésem lenne, ha jövőre 2-2,5 évesen megy bölcsibe a kislányom. Kérnek mindkettőnktől a férjemmel munkáltatóit. Van jelenleg bejelentett munkahelyem, ahonnan majd szeretnék felmondani. Messze lenne az új helytől. De hirtelen nem tudnék most másik munkahelyet találni. Mert ugye nem 2 nap míg találok/felvesznek. Így a mostani munkahelyemtől kérek munkaltatóit.
A kérdés az lenne, hogy attól függetlenül, hogy bölcsibe megy a gyerkőc, vissza kell mennem? Ugye akkor még GYES-en leszek.
Nyilván, közben azért keresek majd másikat.
Értem én. És nem is akarok csalni.
Csak most kissé kétségbe estem, hogy mi van ha nem találok időben munkát. Azért gondoltam, hátha van valami megoldás.
Elvileg vissza kellenne szerintem, mert a bölcsi kiad egy igazolást, hogy mikortól mész vissza dolgozni, különben be sen tudod íratni. Persze utána felmondhatsz, de ha kiderül megütheted a bokád, akkor már inkább menj szabira
(ha van még) vagy táppénzre, amíg beszoktatod és közben keress másik munkahelyet, csak utána mondj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!