Kivegyem a gyereket a bölcsiből? Kérlek adjatok tanácsot! Többi lent!
Kedves 11-es!
Sajnos nekem is hasonló a tapasztalatom, volt olyan kisfiú aki megölelt, volt, aki csak beszélgetni akart, más meg hozta a játékát, hogy játszunk. Olyan is volt, hogy a gondozónő nem vette észre, hogy valaki bekakilt. Nagyon szomorú volt , csak azt nem tudom, hogy ez az általános a bölcsikbe, vagy csak mi fogtunk ki ilyeneket...
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatot!
9-es vagyok. Nem tudom hogy vagy vele, de nekem mindig a gyerekeim álltak első helyen, nem őket igazítottam másokhoz!
Már nagyobbak, három gyerek.Nem nagyvárosban élek, hanem kisvárosban, szinte falu.Nemrég óta van bölcsőde, amikor az én gyerekeim kicsik voltak, még nem volt.De ha lett volna se hagytam volna őket ott, főleg meg ilyen nemtörődöm helyen.De most tényleg, a gyereked legyen a legfontosabb. Őt be lehet tenni intézménybe anyukád miatt, anyukádat nem lehetne a gyerek miatt?/Kórház, stb./
Kedves 9-es!
Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mit reagáljak a hozzászólásodra... De még mindig tanácstalan vagyok, sajnos (bár biztosan bennem van a hiba) én nem tudok rangsort felállítani az anyám és a gyerekem között. Jelenleg mindkettőjüknek szüksége van rám, így igyekszem egy kompromisszumos megoldást találni, ami senkinek sem annyira rossz. Anyum mereven elzárkózik az intézeti, kórházi elhelyezéstől. A gyerek meg úgy érzem már igényli a gyerektársaságot, bár mióta elkezdtük a bölcsit rettenetesen anyás lett. Nemrég pl. elmentem fodrászhoz, addig az apukája vigyázott rá, és amikor készülődtem elkezdett üvölteni, hogy anya ne menj el, maradjál. Ez azért szívszorító volt!
Egyébként pillanatnyilag ott tartunk, hogy elkezdtük meglátogatni a magánbölcsiket a városba. Úgy tűnik nekik kicsit más a hozzáállásuk az egészhez, bár az árát is megkérik a szolgáltatásnak.
Kedves 15-ös!
Nagyon örülök, hogy szakemberként Te is válaszoltál! Köszönöm! Igen, sajnos a gondozónő felé nincs meg a bizalom bennem, talán ez a fő probléma. De nekem egy kicsit furcsa, hogy pl. amikor kettesben beszélgetek vele, nem a gyerek, ill. a bölcsőde, meg a szokások a témája, hanem hogy melyik gyereknek kik a szülei, hol nyaralnak, meg hogy az ő férje milyen fontos pozíciót tölt be.
Egyébként körbekérdeztem - nem hivatalosan - lehet-e másik gondozónőt kérni, de sajnos nemleges választ kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!