Min.7-8 dolgozonak bölcsisajándék ötletek ballagásra? Szülőkkel nincs kontakt
Ritka amikor szülőkkel találkozom eddig senki nem szolt hogy kinek kéne pénzt adni ha összedobnak ajándekra.
A héten lesz a ballagás..
Akikkel többet beszéltem,munkájukat megköszönném, abba még masik csoport dadusai is beleesnek..
Pontosabban
1 fő igazgato
2 gondozo
5 dadus
Es akit kifelejthettem, szoval pluszba is csinálni kéne gyorsan valami kisebb, nem lomnak valo, mégis gyerekre emlékeztető ajándékot
Biztos, hogy ilyen sokan vannak??? Bölcsiben is, oviban is mindig 3 néni jutott a gyerekeimre. Az igazgatónak pedig soha nem adtunk ajándékot.
Adtunk saját kezűleg fűzött nyakláncot, a csoport nevében szereplő állat alakú kitűzőt, bonbont, virágot, gyerekek fotóját, könyvutalványt, gyertyát, teaválogatást.
Én nem csináltam nagy ügyet a bölcsis ballagásból.
2 gondozója volt a fiamnak, egyik év közben cserélődött, másikhoz ragaszkodott.
Ballagás nem volt,inkább olyan búcsúztató, de mi az utolsó napon búcsúztunk. Ez nálunk augusztus 29. volt... Nekem furcsa lett volna júniusban elköszönni, hisz egész nyáron ugyanúgy találkoztunk.
Akit szeretett, neki csináltattunk egy kaspót, amin a fiam tenyérlenyomata volt, és egy orchideát tettünk bele, a másik csak virágot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!