Születésnapra mit vinnétek be a bölcsődébe?
A feltétel annyi, hogy csak blokk kíséretében lehet (esetlege ételmérgezés esetén az ÁNTSZ-nek félre kell tenniük mintát és visszakövethetőnek kell lennie a származási helynek) bármit bevinni.
A lányom születésnapját családi körben már megünnepeltük tortával, stb.
Van bent műanyag tortájuk, amire tudnak gyertyát tenni, így elfújhatja az ünnepelt. De valami nasit/kaját kellene bevinni. 13-14 gyerek van, másféltől 3 évesig.
Rákérdeztem, nincs ételallergia a csoportban.
Alapvetően egészségesen étkezünk, de gondolkozom rajta, hogy most valami nasit kellene (keksz, stb) bevinni és abból csinálhatnának "svédasztalt".
Miből és mennyit vennétek?
Szia!
Én olyan kis vödrös vaníliás karikát szoktam bevinni, abból még később is szoktak adni a gyerekeknek ebéd utáni nasinak. Inni meg 2 -3 doboz 100%-os gyümölcslevet.
Én dörmiből és ivóléből csináltam "tortát" a kislányom szülinapjára a bölcsibe.
Most ezt nem értem. Miért nem viszel be cukrászdai tortát???
Nálunk is a családban mindig magunk sütünk tortát minden alkalomra. De amikor a fiam bölcsis volt (idén meg ovis), rendeltem cukrászdából tortát, azt vittem be. Blokkal, meg külön papírral, hogy mit tartalmaz (mert már adnak ilyet is a cukrászdák).
De ha tortát nem akarsz, akkor bemész egy áruházba, és veszel előre csomagolt sütit. Pl isler, linzer, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!