Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha az apa dolgozik, az anya...

Ha az apa dolgozik, az anya pedig nappali tagozatos főiskolai hallgató, akkor a gyermek járhat bölcsődébe?

Figyelt kérdés
Van erre jogszabály? Órák óta keresem és erről semmit sem találok.
2017. ápr. 22. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En most beirtam google-ba es kiadta par bolcsi honlapjat ahol ott volt hogy a nappali tagozatos szulok gyerekei is felvetelt nyerhetnek. Papirt kell vinned az iskolatol, mint a munkahelyen a munkaltatoi.
2017. ápr. 22. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk én önálló bölcsik honlapját nem néztem át, a törvényben kerestem, de ez így akkor világos. Köszönöm.
2017. ápr. 22. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt a bolcsid hivd fel hetfon ahova iratni akarod, illetve meginkabb a lakhelyed bolcsodei kozpontjat, ha a honlapjukon nem talalod.
2017. ápr. 22. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindegyik állami bölcsinél felvételt nyerhetsz, nem kizáró tényező. Ettől függetlenül még kicsúszhatsz a listából, ha túljelentkezés van.
2017. ápr. 22. 16:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 22. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont így vagyunk mi is, felvették a kislányomat így is. Igaz, hogy akkora nagy túljelentkezés nem volt a városunkban.

Viszont arra legyetek felkészülve, hogy előfordulhat, hogy sokat lesz beteg.

2017. ápr. 23. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Köszönöm!
2017. ápr. 24. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!