A kisfiamat folyamatosan bántja egy kisfiú, mit tehetek?
2 éves ikerfiaim vannak, nemrég kezdték a bölcsit és az egyik kisfiamat kipécézte egy másik gyerek. Folyton tele van lila foltokkal, harapás nyonokkal.
Tegnap este fürdettem és mondta, hogy ne mossam meg a bigáját mert fáj... Volt is rajta valami vágás, nagy unszolására elmondta, hogy ez a kisfiú bele harapott!!!!! a bigájába. Számtalanszor szóltam ezalatt a néhány hónap alatt az óvónőknek, ők érdekes módon soha nem látnak semmit. Az anyukával is beszéltem utána 2 napig oké minden majd kezdődik elölről.
Már keresek másik bölcsit, de nem egyszerű :(
Mi az a bigája?
Kapd el az anyukát a folyosón majd hívd oda az ovonénit és kérdezz rá.
Ez lehet, hogy a gyerektöl egy eröteljes szeretgetés, oida megy, megszorongatja, azzal elesnek a földre... DE ez sem jó a gyerekednek mindenképpen beszélni kell, és elmondani az ovonéninek, hogy esetleges túlzott szeretgetést sem szereti a gyereked, és fél ettöl a gyerektöl...
Nekem a lányomat az oviban kapja el minden nap egy kislány, és kb 200x megöleli, de úgy hogy elesnek. Ha a kislányom elfut akkor ö fut utánna, és állandóan csak ölelgetné a lányomat....
Igen a kukaca, bocsánat nálunk mindenki így hívja.
Nem tudom, hogy harapta meg, annyira meg nem beszél :/
Ledöbbentem ezen. Megharapja a fütyijét 1 másik kisfiú.
Döbbenetemmel nem mész semmire tudom.
Leírták előttem, akár napi szinten szólnék a szülőnek, meg a gondozóknak a bölibe.
Önkormányzatra is elmennék.
Ezt meg olvasni is rossz volt...
Szerintem a kis "hülyegyereket" Kapd el és magyarázd el neki hogy ne csináljon ilyet ...ha az anyja nem képes megnevelni valakinek meg kell..képzelem milyen példát lát otthon ha ilyet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!