Fogadó órára kell mennem, ott mit szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken kell mennem fogadó órára, ott miket szoktak kérdezni? Vagy mit kell csinálni? Először megyek, első gyerek. Most 2 éves, tehát bölcsibe jár. A nevelő nőt akihez megyek nem nagyon szeretem, de muszáj mennem. Tudtok tanácsot adni?2017. márc. 26. 16:08
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ☺ez mond Szép és jó, de egy alig két éves gyerek, hogy fogja nekem el mesélni a napját? Lehet az kis fiam van kissé le maradva, de még nem igazán beszél 😦 úgy hogy az, hogy én még kérdezem a napját ki van lőve, és amúgy se ez volt a válasz a kérdésemre amit te olyan szépen le írtál. ..
2017. márc. 28. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!