15 hónapos babát beadnál bölcsődébe ha nagyon kellene a pénz?
bölcsiben dolgozom.
Csak úgy szülök,ha lesz annyi pénzem,hogy 2-3 éves koráig otthon legyek vele.Persze be lehet adni előtte is,mert beletörődik,kérdés,kinek az érdeke ez,mert nem a gyereké az biztos.lehet lepontozni...
A gyerek erdeke a szulovel lenni. Nem a bolcsode.
De mas, ha nincs penz.
Irom ezt ugy, hogy egyik gyerekem sem volt bolcsodes, sot kettovel 4 evig voltam itthon.
@21: De, a gyerek érdeke. És mit dolgozol a bölcsődében?
Szerinted...nyilván gyerekeket gondozok.
Lehet járni közösségbe,tudod,nem kell mindig otthon ülni,de a túl sok inger sem tesz jót a gyereknek még ebben az életkorban...van bőven tapasztalatom.Szeretem a gyerekeket,de a bölcsi egy kényszermegoldás annak a szülőnek akinek muszáj visszamennie dolgozni.Hogy te mivel eteted magad,meg a gyereked,az a te dolgod,nem is látsz bele a bölcsik életébe.
Utolsó!
Már annyira unalmas, h itt vered magad és bizonygatod már több kommeneteken keresztül, h milyen jó is a bölcsi. Te beadtad, a te gyerekeid élvezték. SZERINTED.
Akkor nyugodj bele ebbe az állapotban és légy vele boldog.
A gyerekek többségének igenis kifejezetten szükséges rossz. Vannak persze kivételek, elenyésző számban, akik tényleg annyira extrovertáltak, h élvezik már ilyen kis korban is a gyermektársaságot. Az, hogy az utolsó gyereke milyen, azt csak ő tudja megmondani, de a reakciójában, annyi erőszakos elfogultságot érzek, annyira bizonygatja, h nekik igenis jó volt, hogy ez nekem inkább csak öngyőzködésnek hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!