15 hónapos babát beadnál bölcsődébe ha nagyon kellene a pénz?
Én is elvinném bölcsibe ha szükséges lenne.
Testvéremet anyum annak idején 5 hónaposan vitte el mert szükséges volt és nem változott meg a kapcsolatuk emiatt.
Hiába mások vigyáznak rá napközben, rád fog anyaként tekinteni, te fogod nevelni.
A 15 honapos mar nem baba.
Igen, beadnam ha nem lenne mas megoldas.
En ahol elek ott 9 honap a gyes es addig is nagyon keves, itt 6 hetes kortol mar sokan mennek bolcsibe.
... Én nem adnám bölcsibe..., ezért dolgoztam annyit, hogy most itthon lehessek vele és nem cserélném el semmire :)
De van az a helyzet, ha annyira kell a pénz és add be nyugodtan...semmi baja nem lesz. :)
Nem lenne jó drasztikusan, egyből heti 5 napban, jobb átmenettel, ha van rá mód. És talán másfél évesen érettebb már hozzá. Ha megoldás a heti néhány nap is, az kevésbé lenne törés számára.
Amúgy a gyerkőc egyéni érettségétől (szellemi, mozgás) és természetétől (zárkózott-anyás, társaság-kedvelő) is sok függ.
Persze szükség törvényt bont(hat).
Utolso, 12 honapis korig beszelunk babarol!
Ha kell a penz, beadnam, szeretettel meg egy gyerek sem lakott jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!