Megoldható hogy a középsőt felvegyék bölcsibe?
A nagy 5 éves ovis,a középső márciusban tölti a 2-t gyeden vagyok vele,áprilisban pedig érkezik a kicsi.
A bölcsiben van hely.
A kérdés mivel nem megyek dolgozni a középső járhat valamilyen indokkal bölcsibe?
Hiányzik neki a gyerektársaság.
Biztos felveszik bölcsibe, de nem néznek rád jó szemmel, mert lehet olyan elől veszed el a helyet aki dolgozik és nem tud vigyázni a gyerekére.
De a helyedben én is vinném, ha hiányoznak neki a gyerekek
Bocs, de honnan veszed, hogy hiányzik neki a gyerektársaság?
Nekem ez úgy tűnik, hogy azért passzolnád le, hogy napjözben a babával tudj foglalkozni. Értem én, hogy nem könnyű a helyzet, de gondolom ezzel számoltál amikor vállaltátok a harmadikat.
Nem gondolid, hogy sok lenne egy épphogy két évesnek, hogy tesó születik, anya pedig leadja őt a bölcsibe???
Nekem nem lenne szívem megtenni. Az indokod meg szánalmas már elnézést.
Nem oltást kértem!Elhihetitek h foglalkozom velük!Viszem is játszóházba,bölcsis játszóházba,és az oviban is elvan a nagyobb gyerekekkel.Látom rajta,hogy én már nem vagyok annyira érdekes és szórakoztató...A fiammal is ugyanígy volt csak mellőle visszamentem dolgozni!
Nem venném el senkitől a helyet,van nem egy bölcsöde,hely is van.Tudom hihetetlen de Budapesten kívül is létezik Magyarországon élet 😊 és minden teljesen másképp működik.
Amikor a fiam volt bölcsis volt olyan csoporttársa akinek az anyukája nem dolgozott,hanem kicsivel volt otthon.DE azóta változtak a törvények,azt gondoltam mostanában hátha valaki volt hasonló helyzetben és ad valami tuti tippet...2,5évesen meg egyébként is megy oviba
De nem is magyarázkodom tovább.TI úgyis jobban tudjátok mi a jó a gyermekeimnek és mennyit foglalkozom velük.
Ne haragudj,de a kérdésed alapján olyan "lepasszolósnak" tűnsz...
Ha meg van hely a bölcsiben-és ezt Te biztosra tudod-mi a viharért minket kérdezel?!És igen,tudom,hogy Bp.-en kívül is van élet.Ám én nem tudok más városról,településről,községről,faluról, stb. nyilatkozni,mivel született fővárosi vagyok!
Azét a kérdésedben is van csavar!Idézlek:"A kérdés mivel nem megyek dolgozni a középső járhat valamilyen indokkal bölcsibe?" Na,ezen mondatod végett lettél totál unszimpi,lepasszolós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!