Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Szerintetek mire véljem hogy...

Szerintetek mire véljem hogy egy gagyi lepusztult játékot akartak rámsózni és nem az eredetit visszaadni?

Figyelt kérdés

gyermekem egyik reggel a baby wheels kiasutójával indult bölcsibe, amit nem akart elengedni, még csak technikai dolgozó volt bent, így nei jeleztem, hogy ha majd elengedné a gyermek, legyen má meg, rakja ki a szekrényébe vagy akármi, nagyon segítőkészen reagált, persze kiteszi. dehát elelejtette. amikor mentem a gyermekért, már nem kerestettem vele, mondta jelzi a gondozóknak, reggel kérdezzek náluk rá. Világosan el lett mondva, hogy egy lila puha műa. kisautó, amivel fürdeni is lehet, reggel a gondozóknak is mondtam.

erre másnap du megyek a gyerekért, és egy hasonló sárga ütött kopott(retkes..?) autó várt az öltöztetőben. jeleztem, hogy ez nem az, a mienk lila.

jött a válasz, hogy jaa, hát azt is félretették, megvan, csak gondolták lehet ez az.

most vagy azt feltételezik rólam, hogy a gyerekemnek ilyen igénytlen játékokat tartok itthon és célzás volt, vagy rám akartak sózni egy roszat és megtartani a mi szép csili vili autónkat, vagy csak simán éreztetni akarták, hogy nehogy már boldog legyek, hogy miattunk ugrálnak?

nem tudom mire véljem.

2016. dec. 1. 21:13
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok más mit szólna ha ígéret ellenére eltűnnének a gyereke cuccai és sz.rságokkal próbálkoznának be, a hülyét játszva!

Be lehet fejezni a fröcsögést.

2016. dec. 31. 15:39
 32/34 A kérdező kommentje:
És lehet pont olyan anyák szólnak itt be, akik korábban pánikba esve keresték a babájuk nyálas alvómaciját...
2016. dec. 31. 16:29
 33/34 anonim ***** válasza:
Ilyen paranoias no nincs tobb az egesz Univerzumban.
2016. dec. 31. 17:10
 34/34 anonim ***** válasza:
Nálam ilyen nem fordul elő, mert sosem viszem be a gyerekem játékát a bölcsibe. Úgyhogy semmit nem szólnék, mert nem történne meg.
2016. dec. 31. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!