Szerintetek mire véljem hogy egy gagyi lepusztult játékot akartak rámsózni és nem az eredetit visszaadni?
gyermekem egyik reggel a baby wheels kiasutójával indult bölcsibe, amit nem akart elengedni, még csak technikai dolgozó volt bent, így nei jeleztem, hogy ha majd elengedné a gyermek, legyen má meg, rakja ki a szekrényébe vagy akármi, nagyon segítőkészen reagált, persze kiteszi. dehát elelejtette. amikor mentem a gyermekért, már nem kerestettem vele, mondta jelzi a gondozóknak, reggel kérdezzek náluk rá. Világosan el lett mondva, hogy egy lila puha műa. kisautó, amivel fürdeni is lehet, reggel a gondozóknak is mondtam.
erre másnap du megyek a gyerekért, és egy hasonló sárga ütött kopott(retkes..?) autó várt az öltöztetőben. jeleztem, hogy ez nem az, a mienk lila.
jött a válasz, hogy jaa, hát azt is félretették, megvan, csak gondolták lehet ez az.
most vagy azt feltételezik rólam, hogy a gyerekemnek ilyen igénytlen játékokat tartok itthon és célzás volt, vagy rám akartak sózni egy roszat és megtartani a mi szép csili vili autónkat, vagy csak simán éreztetni akarták, hogy nehogy már boldog legyek, hogy miattunk ugrálnak?
nem tudom mire véljem.
Kíváncsi vagyok más mit szólna ha ígéret ellenére eltűnnének a gyereke cuccai és sz.rságokkal próbálkoznának be, a hülyét játszva!
Be lehet fejezni a fröcsögést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!