Hogyan oldjam meg, ha minidg én meg a gyerekem a rossz? (áldozatszerep)
Egy szülős, gyermekvédelmis a családunk, csak rézmunkám van.
Ezért mindig mindenért minket vesznek elő, mert úgy gondolják betegen is viszem direkt a gyereket, hogy dolgozhassak.
Egy szülő már háborgott a szülőin, hogy senki ne vigye a gyerekét orrfolyással se bölcsibe, mert az ő gyerekére nézve veszélyes.
Ha beteg a gyerekem, kiírja az orvos, igazolatlanul pedig nem tartom itthon, kockáztatva ráadásul, hogy kirúgjanak. Így is bőven kevesebb a bérem a táppénz miatt.
AzSENKIT nem érdekel, hogy ki ragasztja az én gyerekemre a náthát, vagy hogy HARAPJA valaki a bölcsiben, (arra azt mondják, megesik..)mindig minket küldenek el, ha az orvos igazolást adott, hogy mehet, akkor is szájhúzva fogadnak, holott sírt a gyermek a sok hiányzás után után újra bölcsibe menni és számonkérést kapunk reggel!Főleg azért is utálnak mert csak este 5 után tudok menni a gyerekért.
A háborgó anyuka nem köszön, mert bölcsibe merészeltem vinni a gyereket!
Ha szólok is az igazgatónak, ugyan mit várhatnék, ő csak azt látj, hogy szabályoknak megfelelnek a gondozók, hogy orvoshoz küldenek egy gyereket. Azt már, hogy viszont a másikat nem(aki szórja a gyerekemre a bacit), csak ránk jár a rúd, ez ellen ugyan mit tehetne, semmit.
Elegem van az áldozatszerepből. Másik bölcsibe nem vették át.
csak jövő szeptembertől
arra nem is érett még, lassan eszik egyedül, pelenkás
Szerintem is váltani kéne.
Ha nem megy és délutános részmunkád van, 10re vidd be a gyereket(vagy amire legkésőbb nálatok még be lehet vinni), hogy lássák, tényleg muszájból van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!