Kislányom megharapta a bölcsis gondozót. Bölcsi váltás?
"Ma elmentünk egy másik helyre. Kislányom el se akart onnan jönni."
- de ott te is ott voltál, ugye?
Nálatok csak úgy váltogatni lehet a bölcsiket????
Itt májusban megvolt a beiratás és kész. Mákja volt annak, akit felvettek, nemhogy jaaa ez nem tetszik ezért meg azért és átmegyek másikba. :O Magánban meg semmi hely nincs.
Hogy csináljátok azt hogy gondoltok egyet és másnap már másikban vagytok?
Amúgy meg a másodikkal értek egyet. Ha az új helyen is lesz vmi probléma, akkor mentek tovább? A huszadik helyig?
Szerintem a problémát meg kellene oldani és nem bölsciket váltogatni. Mi lesz oviban? Meg suliban?
Mindkét hely magán, csak a hely, ahol az eset történt jóval drágább, nagyon sok a gyerek. Az új hely most nyílik, és kevesebb a gyerek.
Igen, ott voltam, de fél óráig nem is voltam a képben, szépen eljátszott. És még kézműveskedett is, amit el is hozott.
Nyilván nem szeretnék válogatni, de ha már fizetünk akkor had járjon oda, ahol jól érzi magát.
A mostani hely nekem sem volt szimpi. A művigyortól végem van ugyanis.
Gondoltam, hogy az óvónő a hibás, mert harap a gyereked. Véletlenül sem a te gyereked neveletlen. Hiába csak az harapott. Tipikus mai anyuka.
Iskolában is a tanár lesz a hülye, ha fekete pontot kap a rossz gyerek.
szerintem is váltsatok, ha neked jobban tetszik..
a 15 tényleg sok ilyen kicsiből.
"Igen, ott voltam, de fél óráig nem is voltam a képben, szépen eljátszott."
- na azért ugye tudod, hogy érezte, hogy a közelében vagy... félfüllel egyébként figyel is ilyenkor a kicsi.
De azt is érzi, "veszi az antennáival", te nyugodtabb vagy, ha a másik helyen van.
Úgyhogy tedd át. És örüljetek együtt, hogy jaj, de jó helyre fog járni! a régi helyről ne beszéljetek előtte.
Ezek mind számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!