Mi kerül a bölcsis üzenő füzetbe?
Miért kérik?
Ki, mit írt bele?
Ezt a végén megkaphatom emlékbe?
Ha valakinek van ilyen... küldene minden oldalról egy képet? (priviben)
Köszönöm szépen!
A kisfiamnak volt ilyen. Kérték benne az adatainkat,elérhetőségeinket, és a gyerkőc jellemzését. Mit szeret játszani,mennyit,hogyan alszik,mit szeret enni,meg hogy pelusos,vagy bilizik, ill.hogy hol tart a beszédfejlődésben,rajzolásban,mozgásfejlődésben.
Kéthavonta írtak bele a fejlődéséről a fentiekkel kapcsolatban, és kérték,hogy mi is írjuk le,mi hogyan látjuk,ill.otthon hogyan viselkedik.
Nagyon jól működött. Amikor elballagott a bölcsiből,emlékbe megkaptuk.
Képet sajnos nem tudok küldeni,telefonról vagyok. Egy sima A5 vonalas füzet volt,semmi különös.
21 eves vagyok 27 hkm
Nemreg nezegettem anyukammal a babakonyvem es benne volt egy ilyen kis fuzet,a bolcsis gondozok irtak bele rolam.Gondolom ez olyan amit itt tobben irtak :).Szoval mar 18-19 eve is volt ilyen.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem sajnos nem volt ilyen, bár én annál öregebb vagyok, lányomnak volt, de soha nem olvashattam, nem adták oda... Most hogy a picur is bölcsis lett kíváncsi lettem rá vajon minek is ez? Mi kerül bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!