Mi történik, ha lemaradtunk a beieatkozasrol?
Kisfiam júniusban tölti a kettőt. Jelenleg epitkezunk egy egy másik városban,mint ahol lakunk, es mi nagy naivan azt hittük, hogy mire lejár a GYED, es én visszatérek a munka világába, addigra készen leszünk, anyukám pedig otthon marad a kicsivel (szívesen vállalta, közel laknak, fitt nyugdijas).
De sajnos ez megbukott, a házzal sehogysem állunk, így maradunk a "regi" l akasunkban, amíg az uj elkészül...de így anyu nem jöhet számításba, túl messze laknak (oda vissza 100 km). Szóval megállapodtunk, hogy mivel nyaron nincs beszoktatas, az osszes szabimmal kihuzom szeptemberig, majd a kisfiunkát beszoktatom bolcsibe, én meg megyek dolgozni. De mire ez összeállt a fejünkben, lemaradtunk a beiratkozasrol...akkor ennyi volt? Esélytelen? Mert ha igen, akkor elképzelésem sincs, h kezdek el dolgozni.
Köszönöm a gyors válaszokat. Abszolút járatlan vagyok a témában, ugyh bármilyen ötletet szívesen veszek. Kedden első dolgom lesz telefonálni a korzetes bolcsibe.
A Csanaval, meg a maganbolcsivel az a gond, h nálunk ez kb havi 90-100ezer ft, igy tulajdonképpen itthon is maradhatok gyesen, anyagilag ugyanott vagyok.
A beiratkozasra rakerestem neten, es az önkormányzat honlapján találtamtalálta meg az időpontokat, amik múlt hét kedd-szerda-csüt volt.
Köszönöm a segítséget. Felhívtam a bolcsit, es sajnos tényleg lemaradtunk, márciusban volt a beiratkozás (Gyor)
Jó hír viszont, hogy rugalmasak. ..most hívom a központi bolcsit, h mikor tudnak fogadni, ott kell kitölteni a jelentkezési lapot.
Koszi a válaszokat, ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!