Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mi történik, ha lemaradtunk a...

Mi történik, ha lemaradtunk a beieatkozasrol?

Figyelt kérdés

Kisfiam júniusban tölti a kettőt. Jelenleg epitkezunk egy egy másik városban,mint ahol lakunk, es mi nagy naivan azt hittük, hogy mire lejár a GYED, es én visszatérek a munka világába, addigra készen leszünk, anyukám pedig otthon marad a kicsivel (szívesen vállalta, közel laknak, fitt nyugdijas).

De sajnos ez megbukott, a házzal sehogysem állunk, így maradunk a "regi" l akasunkban, amíg az uj elkészül...de így anyu nem jöhet számításba, túl messze laknak (oda vissza 100 km). Szóval megállapodtunk, hogy mivel nyaron nincs beszoktatas, az osszes szabimmal kihuzom szeptemberig, majd a kisfiunkát beszoktatom bolcsibe, én meg megyek dolgozni. De mire ez összeállt a fejünkben, lemaradtunk a beiratkozasrol...akkor ennyi volt? Esélytelen? Mert ha igen, akkor elképzelésem sincs, h kezdek el dolgozni.

2016. márc. 27. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hívd fel a bölcsődét, bölcsődéket a környéketeken, és kérdezz rá ott. A bölcsődékben van év közbeni beiratkozás, felvétel is, de csak ha van szabad hely, amire persze nincs semmi garancia. Ha nem sikerül a bölcsiben helyet szerezni, még mindig kereshetsz csanát, magánbölcsit.
2016. márc. 27. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Hogy-hogy lemaradtatok? A beiratkozás májusban szokott lenni.
2016. márc. 27. 23:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat. Abszolút járatlan vagyok a témában, ugyh bármilyen ötletet szívesen veszek. Kedden első dolgom lesz telefonálni a korzetes bolcsibe.

A Csanaval, meg a maganbolcsivel az a gond, h nálunk ez kb havi 90-100ezer ft, igy tulajdonképpen itthon is maradhatok gyesen, anyagilag ugyanott vagyok.

A beiratkozasra rakerestem neten, es az önkormányzat honlapján találtamtalálta meg az időpontokat, amik múlt hét kedd-szerda-csüt volt.

2016. márc. 27. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Nem lehet, hogy az csak a nyílt nap volt. Mindenhol április vége május eleje a beiratkozás. Ennyire nem szoktak eltérni. Nálunk pl április vége lesz, mind a bölcsi, mind az ovi beíratkozás.
2016. márc. 28. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel jövő héten a bölcsit! Nálunk (Bp. 21.ker) is május első hete a beiratás
2016. márc. 28. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Beiratkozas csak apr.vége-majus eleje nalunk is.
2016. márc. 28. 14:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. Felhívtam a bolcsit, es sajnos tényleg lemaradtunk, márciusban volt a beiratkozás (Gyor)

Jó hír viszont, hogy rugalmasak. ..most hívom a központi bolcsit, h mikor tudnak fogadni, ott kell kitölteni a jelentkezési lapot.

Koszi a válaszokat, ment a zöld.

2016. márc. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!