1 Éves gyereket beadnál bölcsödébe?
Jó ez a Kérdés. Igen, beadnám, ha muszáj visszamennem dolgozni v. egy olyan lehetőség adódik, amit nehéz visszautasítani, mert hosszútávon is jól jöhetünk ki belőle, ami ugye a gyereknek is jó.
1 évesen nehéz beadni a gyereket, de ha kell akkor igen, beadnám.
Egy másik kérdésben, egy válaszoló ledöbbent azért, mert beadnám az 1 éves gyerekem bölcsibe, hogy a gyed mellett fizetést is kapjak és jobban éljünk. Mert ugye, ha az ember nem szorulna rá, akkor nem adná be. Ez a válaszoló, inkább a dolgozó nagymamát küldené gyesre, akinek így nem lenne fizetése, hogy a gyereket ne kelljen bölcsibe adni. Plusz, ez a válaszoló gondozónő!!!! Szerintem milyen szinten nézi le azokat a szülőket, akik 2 éves koruk előtt beadják a gyereket bölcsibe. Eszem megáll!
Ez a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..
Válaszoló: 6,8,13, 16, 19, 29. Mindenáron azt hajkurássza, hogy a dolgozó nagymama menjen gyesre és legyen neki az elég. Ugyanakkor 8-as válaszában azt írja, hogy nyugdíj mellett nem jár a gyes, ami nem igaz, nyugdíj mellett nagyszülőnek jár a gyes, de dolgozó nagyszülő munka mellett nem lehet gyesen, ergo fizetés nélkülire kell mennie, ha gyesen akar nagyszülőként lenni.
Én válaszaim: 7, 17,18, 20, 21,23,24,27,28, 30. Én teljesen lehidaltam, hogy egy gondozónő azon kiakad, hogy valaki több jövedelemért bölcsibe adja az 1 éves gyereket. Gondolom senki sem hobbiból csinálja ezt Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!