Mit tegyek? Rokon és ismerőse protezsálnának munkahelyre. De 1 évesen kellene akkor bölcsibe adnom (egyedülálló vok)
direkt jeleztem, hogy októbertől dolgoznék, mert még be is akarom szoktatni, és szept közepére adtak időpontot a bölcsiben.
de rokon és ismerős úgy vannak vele, ha azt mondják holnaptól felvesznek, akkor tegyek is úgy, a munka az első, én igazodjak ahhoz, nem ők hozzám.
nagyon aggaszt, mert nagyon szeparációs most a kicsi, ráadásul beteg, eddig nyugodt voltam, hogy szeptemberre legalább 1 év 4 hónaposan csak csak érik még, erősödik lelkileg, tudunk játszóbölcsizni, megszoktatom vele a bölcsis napirendet, stb. máról holnapra én nem akarom "elhagyni" a gyermekem.
rokonnak nincs gyereke, szerintem ezért bele se gondol, én hiába mondom, csak az rá a válasz, hogy örüljek inkább, hogy lesz munkám(gyedből élek most, hatalmas a nélkülözés)
ha visszamondanám, a rokon égne be miattam, mert ő beszélt ezzel az ismerőssel.
de én is fogok és mondom majd hogy októbertől mennék de ha nem lehet erről szó?
nagy a tét, mert pont októberig kapok gyedet(1,5 éves koráig)most is tele vagyok tartozással, ebben a hónapban egyedül az adójóváírás fog segíteni, hogy kajára egyen.
szóval ha leondanám ezt a melot, nekem élet-halál lenne munkahelyet találni és eddig akárhány helyre jelentkeztem mindenhonnan elutasítottak(gondolom, mert nem tudok azonnal kezdeni..)
vagy nyugodjak bele, más fél évesen adja be és nincs a babának semmi baja alapon?
remény, segítség?
csanába sem vennék be évközben?
amúgy ebből a rengeteg válaszból mire gondoljak amúgy?
Fiam 2 évesen kezdte a csanát. Szerintem 1,5 évesen könnyebben ment volna. Napi 2500 Ft, 2 hét volt a beszokás. És ez egy olcsó hely...
Nem hiszem, hogy telne rá neked.
Gondolom te is találkozol majd a főnökkel, mielőtt felvesz. Köszönd meg szépen a munkát, és mondd meg neki egyenesen, hogy van egy másfél éves gyereked, akit be kell szoktatnod bölcsibe. Mindenképp kell a munka, de más lehetőséged nincs, mert a bölcsibe akkor kezdhet. Ennyi.
Amúgy nővérem 7 hónaposan adta bölcsibe a gyerekét...
A muszáj nagy úr sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!