Melyik bölcsit választanátok?
nem ismerem a bölcsiket, nem elvárt szempontok vannak felvázolva, csupán amikkel eddig találkoztam, én, mint tapasztalatlan
egyik: közel van, jó a levegője, de a gondozók fásultak, mogorvák, az igazgatóval együtt és láttam, hogy a gyerekek kb 5 méteren bébitaxizhatnak csak(kettőt lök rajta és forduhat)mert csak annyi van lebetonozva és érdekes módon le voltak "korlátozva" a többiek is, tehát minen gyerek a kert ezen kicsi elkerített részében lehetett csak. lehet hogy ez egy 5 perces szünet volt, nem tudom mire véljem...
csak ugye egyszer mentem a bölcsibe és pont ezt látom..
másik: rendkívül kedves igazgató, a gondozók fiatalok, energikusak, hosszú, kertet átszelő bébitaxizós betonút, viszont buszpályaudvar mögötti helyen van(onnan kb 5 perc gyalog a bölcsi)igaz sok a fa, tisztának érződik a levegő, de mégiscsak buszpálya melett van...arró nem is beszélve hogy a lakhelytől messze van
csak mert az elsőbe felvételt nyert, de a 2. bölcsi iagazgatóka azt mondta, nyugodtan vihetem hozzájuk is, ha akarom, hiába vannak 2. helyen
Én a másodikba vinném.Ha ez egy nagyobb város akkor mindegy kb hol a bölcsi mert ha nem fúj a szél ott marad a szmog.
(én is a másodikhoz hasonló helyre írattam)
Egyikbe sem vinném! Keresnék egyharmadikat.
45 percet nem utaztatnám minden reggel, inkább aludjon tovább. Kivéve,ha a munkahelyehez közelebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!