Tudnátok segíteni, kedves bölcsis anyukák?
Figyelt kérdés
A fiam augusztusban lesz 2 éves, most adódott egy kihagyhatatlan lehetőség, igaz sok-sok szerencsével, de így nekem is van már állásom, ez ma derült ki, eddig gyesen voltam.
Szerdán kezdek, de a párom is dolgozik. Kb 2-3hetet tudunk elgereblyézni a nagyik közt, de bölcsire is gondoltunk.
Ha van hely a kiszemelt bölcsiben, akkor ilyenkor is felveszik a fiam, vagy csak Szeptemberben?
2015. jún. 1. 18:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor csak nagyon indokolt esetben és nagyon nagy szerencsével vesznek fel. Ez nyilván területileg változó. Az a baj, hogy lassan jön a nyári zárás, mire beszokna, már vége is. Nálunk ez július 13. Hely sem nagyon van, mivel akinek bölcsis korú a gyereke, már beíratta szeptembertől, így év közben úgy van üresedés, ha a 3 éves gyerekek átmennek az oviba és a helyükre veszik a kicsit. Viszont oviba is ősztől kora tavaszig veszik át a gyerekeket. Tehát aki most bölcsis, az valószínűleg már őszig az marad, tehát nem lesz kieső. Ha mázlid van, lehet költözés, vagy eleve üres hely egy csoportban, de erre kicsi az esély.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Maximum marad a CsaNa.. :)
2015. jún. 1. 19:17
3/3 anonim válasza:
Az en fiam marciusban kezdte a bolcsit, akkor lett hely. Elozo ev nyaran jelentkeztunk be. Szerintem mashol sem csak szeptemberben van kezdes, bar a varolista eleg altalanos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!