Bölcsikezdés után meddig volt az, hogy 2 hétig jár, egy hétig beteg?
Nallunk fel evig tartott. Fel ev alatt amit el tudsz kepzelni mindenenen tulvoltunk. :( Kotohartya gyuladas, fulgyuladas, 2x csunya kohoges es laz, baranyhimlo, valami kiuteses borbetegseg (sajna nem emlekszem a nevere), hanyas hasmeneses rota virus es volt parszor orrfolyas ami lazzal kezdodott. Szoval mi nagyon kivoltunk.
De van egy jo hirem is. Kisfiam mar iskolas es oszinten irom, hogy 4 eve egyetlen egyszer nem volt beteg de meg az orra sem folyt. Neki fel ev kellett mire megerosodott az immunrendszere de azota eross mint a szikla.
Szia! Én is ovis tapasztalatot írok.
Tavaly ősszel kezdtük. Két hónapig ment a heti váltás, aztán utána egyszer volt beteg, tavasszal.
De ez a tanév pokoli volt. Néhány nap után újra köhögős lett, vagy taknyos.
Megkérdeztem az orvost, hogy mégis mit tudok még csinálni, azon túl hogy tömöm gyümölcsökkel, vitaminnal.
Ő mondta hogy most mindenki beteg, mert olyan az időjárás.
És tényleg. Nálunk két hete vannak fagyok, azóta semmi tünet, lekopogom. Az ovis csoportba is szallingoznak vissza a gyerekek. Ma, hónapok óta először csak egy gyerek hiányzik.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Igen, van némi segítségem. Egyelőre még itthon vagyok, de januártól dolgozni fogok. Remélem javul a helyzet, mert így nem tudom elképzelni, hogy fogom megoldani. (azért lássuk be, hogy a betegség elején muszáj nekem vele lenni, a nagyi pl nem tudja lefogni orrszívás közben)
Szia, Mi annak idején 22 hónaposan kezdtük a bölcsit. Fél évig tartott ez az időszak. Aztán egy gyerekorvos javaslatára az alábbit tettük.
A gyerek szobájának a 4 sarkába üvegben sót tettünk felöntve mindig 1 ujnyi vízzel ( 2 kg só elosztva 4 felé. ) A só párolog, kiül az üveg szélére. Ez egy nagyon jó immunerősítő , légutakat erősítő megoldás. Mi már 1 hónapon belül éreztük a hatását, a gyerek sokkal kevesebbet volt beteg. ha gondolod próbáld ki, nem drága megoldás és nagyon hatékony. Nekünk mind a mai napig van a gyerek szobájában só .
Üdvözlettel Icus74
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!