Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » A gyerek nem eszik a bölcsiben...

A gyerek nem eszik a bölcsiben semmit, így éjszaka 2 óránként felkel és sír, persze nem etetem meg. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Másfél éves, 2 hónapja járunk.
2014. nov. 10. 10:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék? Megetetném. Adnék neki kakaót, tejet. Szegény gyerek...
2014. nov. 10. 19:52
 22/33 A kérdező kommentje:

Gratulálok a sok rosszindulatú anyukának, bezzeg ha azt írtam volna hogy 10 hónapos és még felkel enni éjjel, akkor azért aláztatok volna rommá.

13 hónapos koráig éjszaka is szoptattam akár óránként, kétóránként, mert sokszor úgy kérte.

Utána már nem akart szopzni, tápszert kapott, volt 2-3 átsírt éjszaka hogy ne vágjon be 3-4 óránként 250 ml tápot, mert hozzászokott. Utána aludt. Most egyértelmű hogy azért nem alszik éjszaka, mert ott a gondozónőktől nem fogad el semmit.

A sok okos anyuka elárulná, hogy ha éjjel mikor felkel, megetetem tápszerrel, akkor hogy várjam azt hogy majd napközben hajlandó lesz ne adj isten valamikor megebédelni vagy uzsonnázni a bölcsődében?

Itthon eszik igen rendesen, reggelit is, vacsorát is, 12,5 kg szóval az éheztetem meg hasonló kommenteken csak nevetni tudok, annyira szánalmas.

2014. nov. 10. 19:56
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
Te vagy szánalmas....valószínűleg a változások miatt nem eszik (még) bent.Neki több idő kell,mire teljesen megszokja az új felállást.Kicsi még.Adj neki éjjel tejet!Tőled várja a megnyugtatást,Benned bízik.Nem ettől nem fog enni a bölcsiben.
2014. nov. 10. 20:09
 24/33 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó vagyok:mármint tápszert,junior tejet,vagy amit szoktál adni Neki.
2014. nov. 10. 20:20
 25/33 A kérdező kommentje:

Megnyugtatom, ott vagyok mellette és simogatom, énekelek neki amíg visszaalszik. Tejet nem kaphat mert tejallergiás, ezért tejmentes tápot kap reggel és este is.

A vizes üvege is mindig ott van mellette, ha szomjas, megitatom. Úgyhogy nem kell úgy csinálni mintha megkorbácsolnám két felkelés közt.

A bölcsibe kaja bevivést már felhoztam, de nem engedik, mert akkor a többi gyereknek is az övé kéne biztos. Este vacsora után még nasit is kap, utána lefekvéskor tápszert, szóval jól bevacsorázik.

2014. nov. 10. 20:21
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt irod tudod h ehes, aztan azt irod: 'persze nem etetem meg'. ezt hivjak eheztetesnek. Nevess nyugodtan, de a gyereked nem nevet a kisagyban ejjel ehesen!!
2014. nov. 10. 20:52
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Énekelgethetsz neki, ha éhes:S
2014. nov. 10. 20:56
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nala az eneklessel megtelik a gyerek hasa. ;)
2014. nov. 10. 21:18
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó.Énekelgetsz,és simogatod...bakker,Te egy beszélgetéstől,vagy odabújástól jól laksz?Veled tényleg nem lehet mit kezdeni.Ám az valóban éheztetésnek minősül,ha tudod,hogy egész nap nem eszik,és azt is tudod,hogy éjszaka éhes,azért sír.Ne nasit adj neki,hanem inkább éjszaka etesd meg!Többre fog menni vele.
2014. nov. 10. 21:39
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok...Én amit írtam komolyan gondoltam! Pici gyerek még...lányom 2,5 éves, és ha valakit nem ismer, bizony nem fogad el tőle semmilyen ennivalót! Ne várd el Te sem a gyerekedtől,hogy egy számára idegen környezetben felszabadultan fog bármit is csinálni,akár enni. Főleg hogy ott sem vagy vele, így még nehezebb neki megszokni bármit is!

Szép dolog hogy sokáig szopizott, de ha még mostanáig is felkel, és te tudod nagyon jól hogy az éhség miatt,akkor miért nem adsz enni neki? Símogatással valóban nem lakik jól,max. beletörődik,hogy akárhogy sír az ennivalóért, úgysem kap,és elalszik kétségbeesésében. Lehet hogy épp neked kellene változtatni a hozzáállásodon nem pedig a gyereked napirendjén. És ezt úgy mondom neked, hogy a "fiatal" szülők táborába tartozom,ugyanis 22 éves vagyok,most várjuk a 3 babánkat, de soha nem altattam vissza egyik gyerekemet sem úgy éjjel,hogy nem kapott enni. Sőt,mégha egészen más miatt ébredt is fel, mindig megnéztem nem lehet-e hogy éhes...

2014. nov. 10. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!