Szegény gyerek :-( igen, éjszaka, ha akkor éhes. Valószínűleg nem kelne 2 óránként ha az első pbredéskor adnál neki valamit...mi rossz történik ha kipróbálod? Egyébként ismertem olyat is, aki még óvodás korában sem volt hajlandó az oviban enni. Meddig akarod éheztetni, csak azért, mert szerinted éjszaka nem eszünk?
2014. nov. 10. 12:09
12/33 anonim válasza:
Szerintem se adj neki semmit, meg inni sem, mert meg veletlenul telitodik a pocakja & at talaljatok aludni az ejszakat. Bakker.. 1 probat tehetnel, talan mert ehes.
2014. nov. 10. 12:43
13/33 anonim válasza:
Bölcsiben miért nem eszik? Nem ízlik neki vagy nem akarja elfogadni a gondozónőktől? Esetleg ha vinnél neki otthonról vmi kaját amit szeret?
Nem csak bölcsis másfél évesek kelnek ám éjszaka. Van baba aki még 3 éves koráig is kel egyszer pl. szopizni.
Én biztos nem hagynám éhezni, legdurvább elhanyagolás a verés után.
Legalább reggelit meg uzsit és vacsorát kap otthon bőségesen?
Tápláló, változatos az otthoni étkezése, kap főtt kaját?
2014. nov. 10. 13:08
14/33 anonim válasza:
Szoval te tudod hogy azert sir mert ehes a gyereked. Ezt vegignezed es varsz reggelig.. magyarul ehezteted a gyerekedet szant szandekkal??
2014. nov. 10. 13:18
15/33 anonim válasza:
én este jol megetetném igy nem kellne fel éjjel ennni,de lehet hogy fél igy én akkor megsimogatnám hogy minden rendben van nem kell félni.
2014. nov. 10. 13:54
16/33 anonim válasza:
Azt mondjuk én sem értem,hogy a bölcsinek mi köze van a vacsorához? Mert nyilván azt otthon eszi meg. Ha rendesen vacsorázik, akkor nem szabadna éjjel éhesnek lennie. A gyerekek ritkán szórakoznak azzal,hogy éhes vagyok. Leginkább akkor jelzik, ha tényleg azok.
Tejet szokott inni? Próbáld meg éjszaka valami csőrös pohárból legalább tejjel kínálni, vagy kakaóval!
2014. nov. 10. 13:57
17/33 anonim válasza:
Ha este megtömöd, lehet azért fog felkelni mert rosszul alszik miatta. Ha éhes éjjel,akkor adj neki enni,ne éheztesd!
Az én lányom 2 évesen nem volt bölcsis mégis volt rá példa hogy éjjel 2-kor melegítettem neki ennivalót, ivott és visszaaludt! Nem lenne könyebb így tenni? és talán tartana egy fél óráig, vagy neked jobb 2 óránként látni szenvedni a gyereket? Így még csak esély sincs rá,hogy kipihenje magát a másnapi bölcsire! És lehet a fáradtságtól sem eszik ott! Változtass ezeken sürgősen,mert az éjjeli kelés a gyerekneveléssel jár,mégha enni kér is!
2014. nov. 10. 15:01
18/33 anonim válasza:
Nem tudom mit hepciáskodsz a sok segítőkész,normális hangnemben válaszoló anyukával!És ha egy válasz sem tetszik,miért tetted fel a kérdést,hogy:TI MIT TENNÉTEK?Minden normális anyuka megetetné....könyörgöm,másfél éves!Az én 3. gyerekem most kezdte a bölcsit-2 éves-ha bármi eltérőt tapasztalok majd természetesen azon leszek,hogy átsegítsem a nehézségeken.Nem gondolod,hogy ez a szülő dolga?Az is igaz,ha 1x kipróbálod,hogy az éhsége-e a gond,és megeteted,összedől a világ?Hidd el nem,csak lehet,hogy onnantól jól alszotok mindannyian.Ne legyél ennyire szemellenzős.
2014. nov. 10. 18:13
19/33 anonim válasza:
Az utolsó vagyok:és persze nem zsíros kenyérről meg szalonnáról van szó.Az én középső gyerekem 3 éves koráig felébredt,és megivott 200-250 ml tápszert/junior tejet(nem járt bölcsibe,és jól evett napközben is).
2014. nov. 10. 18:18
20/33 anonim válasza:
"...persze, nem etetem meg." Gratulálok. Éheztesd tovább, és tegyél arra, hogy mondjuk igényelné legalább az éjszakai tej-kakaó-tea ivást, mert még erre sem vagy képes. Tudod jól, hogy mi a baja. Nem? ADJ neki valamit, mert csak kínozod ezzel, mert tudja, hogy nem adsz neki, ezért sír. Szuper anya vagy, nem lennék a gyereked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!