Bármilyen más magánbölcsit tudtok mondani, ahová jár a gyereketek, foglalkoznak vele (énekelnek, mondókáznak, olvasnak nekik)? Mennyit fizettek érte?
Köszi
2014. okt. 14. 08:21
1/7 anonim válasza:
Én két éve érdeklődtem,akkor még 50.000 ft volt,most viszont úgy hallottam,hogy már 80.000 és kilométeres várólista van.
Mi az Aprajafalva bölcsibe mentünk végül (örökösön) és nagyon meg voltunk vele elégedve,holott állami,rengeteget fejlődött a kicsikém,sokat foglalkoztak velük.
2014. okt. 14. 09:43
2/7 Lencsibaba0121 válasza:
Amiket leírtál, azt a sima, állami bölcsiben is megteszik a gondozók. Legalábbis a kicsim gondozónői igen. Sokszor megyek be úgy a kicsimért, hogy éppen énekelnek, táncolnak, verselnek.... Eleinte én is magánbölcsiben gondolkodtam, de aztán annyi rosszat hallottam róluk.... A kicsim a Bóbitába jár, csak jókat tudok mondani róla! Fizetni az étkezésért kell, mivel a férjem is és én is dolgozunk, napi 405 Ft. Ezét kapnak reggelire szendvicset vagy péksütit tejjel, kakaóval, tízóraira gyümilevet, ebédre főtt ételt (a kicsiknek külön bébimenü van) uzsonnára szintén szendvics vagy péksüti teával vagy valami tejes itallal.
2014. okt. 14. 09:56
3/7 A kérdező kommentje:
Én is a Bóbitába szerettem volna adni, de nem volt helyük :( Ahová felvették, az meg egy nagy szar, nagyon szenved szegény, és szeretném máshová vinni, viszont minden állami hely tömve van. Ahová ő jár, ott egyáltalán nem csinálnak velük ilyeneket, csak felügyelet van. Azt mondták hogy majd ha jön a rossz idő, akkor csinálnak ilyeneket velük, mert akkor majd nem tudnak kint lenni az udvaron...
2014. okt. 14. 11:42
4/7 anonim válasza:
A Kivibe most biztos nem lesz helyetek.
De van a fősulinál is egy családi napközi ha facebookon beírod a keresőbe,hogy "családi napközi nyíregyháza" akkor kidob néhányat.
2014. okt. 14. 14:03
5/7 anonim válasza:
Már egyszer írtam itt valakinek, de most leírom mégegyszer, hogy míg magánbölcsik nem voltak ,akkor is volt élet a földön.
2014. okt. 14. 18:51
6/7 H. Zita válasza:
Pontos információért érdemes lenne felhívni a kivihaz.hu-n található telefonszámot, az itt olvasható összeg nem fedi a valóságot.
2015. márc. 6. 09:55
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, végül kaptunk helyet egy nagyon jó állami bölcsiben.
Utolsó előtti: fogalmad sincs milyen nehéz államiban helyet kapni, mennyit kell várni, illetve csak ismeretséggel megy. Senki nem buliból viszi magánba, hidd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!