Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Voltunk szoktatáson a bölcsibe...

Voltunk szoktatáson a bölcsiben, sok minden naaagyon! Nem tetszett, most mit csináljak? Már sehol nincs hely szerintem, de a bölcsi meg kéne.

Figyelt kérdés
A gondozónő végig hozzám sem szólt szinte,de még nem is ez lenne a baj,hanem a kicsihez sem..3-4 gyerek folyamatosan sírt,volt ott 2 hete beszokott is,de egyiket sem vigasztalták egyszer sem,egy kisfiút durván magához húzott egyszer és rákiabált,h ha nem hagyod abba a sírást,nem tudom mit csinálok veled...az benne az ijesztő.h az sem zavarta őket,h ott vagyok...mit csinálhatnak,ha nincs ott szülő????nagyon megbántam,h oda írattam be,de most már mit csináljak?Oda nem nagyon szeretném többet vinni...segítsetek,voltatok már ilyen helyzetben?Mit csináljak?
2014. szept. 17. 12:24
1 2
 11/19 Lencsibaba0121 ***** válasza:
86%
Én cáfolnám, hogy így megy mindenhol. A mi bölcsinkben egyáltalán nincs ilyen. Minden gondozónő elmond mindent, nem sajnálják azt a napi 5 percet gyerekenként, hogy mondják milyen volt a nap. Nem is hallok szinte soha sírást, mert azonnal vígasztalják a sírós gyereket. És nem csak akkor, ha ott van valaki. Bevallom én leskelődtem az első pár napban, mert hallottam én is rémtörténeteket, de meglepődve tapasztaltam, hogy addig-meddig pátyolgatják a kicsiket, míg meg nem nyugszanak. Türelmesek etetéskor.... szóval egy főnyeremény. Amit leírtál szörnyű, én sem vinném oda, az tuti. Sőt, biztosan találnék valamilyen fórumot, ahol hangot is adnék a nemtettszésemnek. A vezetővel úgy gondolom felesleges is lenne beszélned, mert ha ilyen a helyzet, akkor ő tud róla.... Nem tudom mit tennék a helyedben, de valószínű vinném fizetősbe. Bár azokról is rengeteg rosszat hallottam....
2014. szept. 17. 13:45
 12/19 A kérdező kommentje:
De jó olvasni,h vannak ilyen jó bölcsik és gondozónők..gondolkodtam,h szólok a vezetőnek,de minek?Biztos tudja ő már,h nem a világ 2 legkedvesebb gondozója,de mégsem tesz semmit,sajnálom a többi gyereket,akiknek a szülei nem tesznek ez ellen semmit és nekik el kell viselni nap,mint nap ezt a bánásmódot..én biztosan elviszem onnan,szeretem,nem akarom,h ez történjen vele is,de nekem mennem kell dolgozni,de nem tudnék nyugodt szívvel munkába menni,ha otthagynám ezeknek...
2014. szept. 17. 13:59
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Hidd el, nem minden bölcsi ilyen! :) Mi 3. napja járunk, és leskelődtem mit csinálnak az udvaron, amíg én elmentem 2 órára. A gyerekem ölben volt, ha sírt egy kicsit, dumált neki folyamatosan a gondozónő, kézen fogva sétált vele. :) Szóval keress másik bölcsit, drukkolok hogy találj egy miénkhez hasonlót - egyébként állami - bölcsit!
2014. szept. 17. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
vanak jó bölcsik is kislányom állami bölcsibe járt és ha sírt akkor ölbe veték és beszélgetek vele nem beszéltek vele csunyán ,szerintem keress neki egy jobb bölcsit,mert ez a bölcsi vagy ez a csoport borzalmas.
2014. szept. 18. 05:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát valóban nem minden bölcsőde ilyen ..én még azt is meg merem kockáztatni, hogy abban a bölcsődében sem mindenki ilyen...sőt még azt is, hogy a két gnő sem mindig ilyen...persze ez nem mentség. Én azt javasolnám, hogy te beszélj velük kérdezősködj és ha nem változik, akkor menj a vezetőhöz, mert hidd el nem biztos, hogy ő tud erről. Sajnos a mostani rendszerben a vezetők is nagyon leterheltek a sok papírmunkával és nincs idejük utána nézni dolgoknak.Biztos vagyok benne, ha egy vezető ilyet tapasztal amit te , tuti hogy intézkedik. Szerintem akkor teszel jót, saját és más érdekében is ha jelzed a gnőknek kérdésekkel v. nem tudom mivel, h. nem jó a légkkör, találd meg a módját és jót teszel vele a többi gyereknek is.Egyébként számomra nagyon nehéz elhinni az általad leírtakat...ne érts félre nem at mondom, hogy hazudsz csak hihetetlen .
2014. szept. 18. 17:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat,jó hírem van,ma találtam neki egy másik bölcsit,nem fizetős,de úgy néz ki tökéletes...a gondozókat figyelhettem ma,h hogy bánnak a kicsikkel,szólt a babazene a csoportban,a gyerekek boldogan játszottak,egy kisfiú épp ölben volt,mert kicsit búslakodott,vigasztalta az egyik gondozó,a másik a többivel foglalkozott,utána bementünk a kislányommal,hát nagyon jól éreztük magunkat,ilyennek kell lenni egy bölcsis csoportnak,és a gondozó néniknek...utolsó válaszolónak üzenem,h pedig sajnos van ilyen bölcs,mint amit leírtam,bárcsak sosem tapasztaltam volna meg...egyébként amikor mentünk a papírokat intézni és kiíratni a régi bölcsiből elmondtam őszintén a vezetőnek miért megyünk el,a többi kicsi érdekében,h történjen vmi változás és jobb legyen nekik is,a vezető nagyon hálás volt,h elmondtam,intézkedni fog,de nem én voltam az első,aki panaszkodott rájuk,csak egyre durvábbak és ezt nem tűri tovább...
2014. szept. 18. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Remélem, igazat mondott neked a vezető.
2014. szept. 19. 14:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted ,hogy elvitted másik bölcsibe és az külön jó hogy nem általánosítasz egy nagyon rossz tapasztalat miatt. Kívánom ,hogy abban a bölcsiben nagyon jól érezze magát a gyerkőcöd. Üdv. Egy bölcsődei kisgyermeknevelő. :)
2014. szept. 20. 23:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Holnap indulunk szokatásra! :)
2014. szept. 21. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!