Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsis néni pikkel ránk?

Bölcsis néni pikkel ránk?

Figyelt kérdés

Van a kislány, csoportjában egy gondozónő és úgy vettem észre pikkel a gyerekemre vagy ránk.

Mindig beszólogat, ha harisnyában vittem le akkor azért szólt miért nem nadrágban, van bölcsis benti ruházat, tudtak volna adni nekik. Akkor a nyári nem pancsoltatáshoz, hanem zuhanyoztatáshoz úszópelenkát akartak bekéretni.

Ma megjegyzést tett miért nem nyírom le a kislányom haját és mosom meg mindennap és megkérdezte milyen gyakran mos hajat- másfél éves nagy hajú- egyébként hetente- 5 naponta.Nem értem mire jó ez a kötekedés.

Voltunk kislánnyal egy napot kórházba, csak megfigyelésen, fejét megütötte- követelte vigyek egészséges igazolást, holott nem volt kitiltva a bölcsődéből betegség miatt én ijedtem meg egy esés miatt és bevittem röntgenre másnap ki is engedtek, rohanhattam a körzetihez.

2014. aug. 6. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kellene keverni a szezont a fazonnal, az egyik bölcsi a másik ovi, az egyikben a gyerekek még nagyon kicsik a másikban már egyre pimaszabbak mint te is 11-es. És igen jobb, ha tudod, hogy a gondozónő nem csak vigyáz a gyerekre, hanem neveli is. Sok dologra ők nevelik rá a gyerekeket, mert napközben nincsennek az anyukájukkal és ezért "anyai feladatokat " is ellát. Neked sincs gyereked és látod milyen jól tudod osztani az észt ezen a területen.Tudod fel kellene nőnöd, de az valószínű, hogy egy másik életben fog veled megtörténni.Megérdemelnéd most, hogy egy sötét helyre bezárjanak, de egyébbként bezártad te magad a saját sötétségedbe.
2014. aug. 21. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ennek az anyukának az ő álma a fontos, hogy nagyhaja legyen a gyermekének, az, hogy ez mennyire praktikus és kényelmes, mennyire kedveli a gyerek az nem fontos.És a gondozónőnek igaza van a nagyhajat illetően. Nem szívesen veszek ölbe olyan kisgyereket akinek izzadt a haja, mert nem kellemes az illata. Elég baj, hogy ezt a gondozónőnek kellett jeleznie.Nem kötekszik, hanem valószínű, hogy a kellemetlen illat zavarja.És minden másban, ahogy már fent írták igaza van, mert őt is kötik szabályok (igazolás stb.)De egyébként valóban beszélgethetsz is vele a problémákról. Nem letesz mindenkinek szimpatikus és neked sem szimpatikus mindenki, ezt be kell nyelni. És nem hiszem, hogy a dolog a kislányodnak szólt a részéről. Kiváncsi lennék a fejleményekre. Sok sikert.
2014. aug. 21. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Valóban fenyeget a kiégés veszélye mint minden szakmában ebben is, de ezt a szakmában próbálják kivédeni és kezelni, különféle személiség-fejlesztő tanfolyamokkal.Általában kötelezővé teszik és úgy tudom ingyenes is talán.Az anyuka túlzottan érzékeny,de ez elnézhető neki, majd megedződik, hogy nem kell mindent mellre szívni.
2014. aug. 21. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények, hogyan oldódott meg a problémád a gnővel?
2014. szept. 10. 21:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát közben több szülő is jelezte a dolgot, van aki a csoportból is kivette a gyerekét. azóta annyira nem kötekszik, de hallottam úgy pelenkázott egy gyereket, hogy közben 3 dologba kötött bele...plusz apukát szidta... egy kicsit leszállt rólunk most mióta a vezetőséghez is került az ügye. Öröm az ürömben, hogy nem csak nekem akadt problémám.Ja én nem szóltam a vezetőégnek. Híre van a gondozónőnek az anyukák körében. Én csak a kolléganőt sajnáltam meg, mert ő a gyerekekért él és kivettek tőle egy gyermeket. kínos..Átkérték más csoportba...
2015. jan. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!