Várólistán vagyunk a bölcsibe de nem sok remény! Hova forduljak hogy bekerüljön valahová?
Mi is így jártunk, maradt a magánbölcsi. Nem egy öröm, lenne annak a pénznek helye máshol, de még így is jobban kijövünk, mintha itthon maradnék gyesen.
Persze meg lehet próbálni fellebbezni, de mi mindenhol azt a választ kaptuk, hogy a várólista nem elutasítás, így fellebbezésnek nincs helye. :(
Annyi rosszat hallani !! én nem merném rá bízni egy vadidegenre főleg nem a lakásban:(
ismerősöm sajna nincs , családtagok meg dolgoznak!
Helló, hol laktok?:)
Ahogy fent említették, én tudnék bébiszitterkedni, attól függően, hogy hol laktok! Én Fóti vagyok.
15/L
ne viccelj már, pesten annyi bölcsi van, hogy dunát lehet rekeszteni vele!
szépen sétáljatok el jövőhéten a munkahelyedhez, biztos elsétáltok pár bölcsi mellett... mindegyikbe menj be, ha lakótelepen laktok akkor meg menj át a másik körzetekhez is!
mi is várólistán voltunk 2 évig, elég felkapott bölcsihez tartozunk. átsétáltam a másikhoz, innen 15 perc gyalog. volt egy csomó hely :)
kisvárosban, falun megértem, na de pesten azért nem olyan nehéz valahova bekerülni, minden kerületben van vagy 10...
1-1 nagyobb lakótelepen meg 3-4 is van és akkor az még csak a kerületnek a kisebb része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!