Ez minden bölcsiben így van?!
Nálunk 8:30 után nem lehet bevinni a gyereket.
A kaja dolog szerintem csak kifogás volt (hiszen, ha előtte nap nem szóltál, akkor ők már eleve meg kellett hogy rendeljék az ebédet).
Nálunk úgy van,hogy vagy 8 előtt vagy 8.30 után vigyük be.Ha nem mondtam le előző nap 12-ig akkor másnapi kaját is ki kellett fizetnem,ha nem ment,akkor is.
Olyan volt,hogy szóltam,hogy reggel elviszem dokihoz,mert köhög,nem látom vészesnek,de mivel gyakran beteg,hallgasson rá,és ha semmi gond,akkor egészséges igazolással viszem.Azt mondták persze vigyem,vittem is,nem volt probléma.Sztem csak félre értettétek egymást.
Biztosan volt benne félreértés és a legtöbb bölcsiben 10 után nem lehet bevinni a gyereket. Azonban egy kis jóindulattal bevehették volna tekintettel a kezdőségetekre.
Szerintem nem volt tőlük szép húzás....
Nálunk oviban fordult elő (legutoljára épp ezen a héten), hogy később tudtam bevinni a fiam. Erről előző nap délután szóltam, mondtam, hogy mindenképp jövünk, de lehet, hogy csak 10 körül, reggelizni fog otthon, de kontrollra viszem, nem tudunk időben beérni, jó-e így. Nem volt semmi gond, végülis fél 10-re értünk be, a fiam gyorsan becsatlakozott a játékba én pedig mentem dolgozni. Alapesetben nálunk is max 9-ig kell beérni, ilyenkor van névsorolvasás és adják le a pontos létszámot az aznapi ebédhez, így aki nem szól előző nap, az sem bukja el az ebéd árát. De ha valaki jelzi előre, hogy megy, csak késik, akkor nem csinálnak belőle gondot.
Az ovi előtt családi napközibe jártunk, ott szintén ilyen rugalmasak voltak szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!