Hogyan tudják a gondozónők megjegyezni, hogy kivel engedhetik haza a gyereket?
1: fel van nekik irva.
2. pár nap után már megszokják/megtanulják
Azért egy csoportban (gondolom bölcsi) nincs nagyon sok gyerek.
Egyébként pedig a legtöbb helyen van erre nyomtatvány, amit ki kell tölteni, illetve üzenőfüzet, amiben a szülők vagy a gyerekért menők telefonszáma is benne van.
Ha nálatok ilyen változó lesz, akkor én biztosan megtenném azt, hogy pl. egy kis a/5 méretű laminált kartonlapra kiírnám a gyermekem nevét, valamint annak a 4 felnőttnek a nevét, telefonszámát (esetleg fényképét is, ha profi akarsz lenni és aggódsz ezen :) és ezt ki tudják tenni maguknak a kis asztalukra vagy a csoportszobába.
Az első 1-2 hétben kell ezt a dolgozóknak megszokniuk, utána már automatikus lesz, hidd el, megjegyzik.
Esetleg én azt is megkérdezném, hogy van-e valamelyik gondozónak skype vagy viber a telefonján (ott ingyen lehet üzenetet küldeni)- akkor naponta küldenék egy üzenetet, hogy aznap ki megy a gyerekért- vagy egy sms-t normál telefonról, az is kb 10 Ft/nap. Nekem ennyit megérne.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!