Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mibe tegyem a gyógyszereit?

Mibe tegyem a gyógyszereit?

Figyelt kérdés
Kisfiam most lett bölcsis, és sajnos allergiás a rovarcsípésékre, mindig nála kell lennie a kenőcsének, meg a gyógyszernek. Nem tudom mibe tegyem a gyógyszereit, mert a szekrények nyitottak, a csoportszobában nem lehet bent gyógyszer, és nem akarom, hogy más gyerekek véletlenül meg kaparintsák, amúgy cipzáros hátizsákja van, egy fiókos. Tippek?
2014. márc. 25. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
add oda a dadanak.es ha valami baj van beadja neki.az nem jo??
2014. márc. 25. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs külön szekrémy/polc a pelenkáinak+kenőcs+kendő?
2014. márc. 25. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
A zsák aljában nem jó helyen lenne? A dadusnak elmondnád hogy ott van ha kellene, más meg csak nem kaparászik más gyerek zsákjában?!
2014. márc. 25. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk a gondozononek kellett adni. Nevvel ellatva, kis taskaban
2014. márc. 25. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
a gyerek zsakjab nem jo tenni mert egy pillanat alatt valamelyik gyerek kiveszi es bekapja
2014. márc. 25. 17:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs külön polc, egységesen bent van a pelus a mosdóban. És nem szeretném, ha csak úgy hányódna a zsákjában, mert ha kell a cumija, vagy valami akkor kimehetnek a szekrényükhöz kivenni a zsákból, és nem szeretném ha kiesne, mert olyankor csak kinéz a gondozónő nem megy velük. Nálunk hivatalosan nem vehet át a gondozónő semmiféle gyógyszert.
2014. márc. 25. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem.

Nem vehet át hivatalosan életmentő gyógyszert? És ha megcsípi a gyerekedet valami rovar, magának fogja beadni a gyógyszert vagy hogy? Vagy szólnak neked, mire te odaérsz, már esetleg késő?

Az én fiam tartós beteg. Állandó kenőcse és gyógyszere is van. A bölcsődében és az óvodában is benn van a gyógyszer.

Kérjél engedélyt a fenntartótól esetleg az ÁNTSZ-től, hogy bevihesd a gyógyszert, és benn tárolhassák mondjuk a bölcsődevezető irodájában, zárható szekrényben. (Lenni kell zárható szekrénynek, ez előírás.).

Komolyan mondom, életemben sem hallottam még ilyet, pedig az oktatásban dolgozom!

2014. márc. 25. 17:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a gondozónővel, vagy a vezetővel, hogy eltehesse biztos helyre a gondozónő. Biztos nem hagynék gyógyszert a gyerek táskájában vagy a szekrényében sem, a Na meg kizártnak tartom, hogy ott hagyhatnád a szekrényben, ahol bármelyik gyerek hozzáfér. Mi van ha valamelyik gyerek beszedi??
2014. márc. 25. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem életmentő gyogyszer, akkor valoban nem veheti at, igaz, akkor be se adhatja.
2014. márc. 25. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyan már, minden bölcsődében tartanak lázcsillapítót is, ha lázas a gyerek, be is adják, mikor hívják a szülőt. Én biztos beszélnék a gondozókkal. De ha nem igényel hűtést, akkor tegyék oda, ahova a pelenkások popsikrémjét. Ott nem érik el a gyerekek, a gondozók meg igen.
2014. márc. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!