Én fogtam és letettem az elején nekem is nehéz volt,de megembereltem magam. Mindig arra gondoltam hogy én nem szeretnék beteg gyereket és hogy ezt én az anyja nem tehetem meg vele és hogy minden cigi árából vehetnék egy szép badyt vagy valami mást. Gondolj a picire ha elgyengülnél és sikerülni fog!!!Sok sikert!!15 hkm :)
2014. febr. 18. 10:40
2/12 anonim válasza:
Ha Ő érte nem teszed meg,hogy lerakod a cigit akkor mégis kiért tennéd meg? Kell annál nagyobb indok mint a babád?
Bármit megtennék azért, hogy egészséges legyen a gyerekem, ez nem kérdés.
2014. febr. 18. 10:44
3/12 anonim válasza:
én is körülbelől ennyi idős lehetttem amikor letettem (pedig nem tervezet terhesség volt)de a bennem növekvő gyermekemre gondoltam,és az Ő egészségére akkor ugymond könnyű volt!legalább addig bird ki mig terhes vagy!megérdemel annyit az a csöpség!!
2014. febr. 18. 10:50
4/12 anonim válasza:
Nekem sikerült letennem. 6+4 hetes voltam, mikor megtudtam, hogy babát várok és kb 2 hétig még nem bírtam megállni, hogy ne gyújtsak rá napi 2-3 szálra, de aztán mérges lettem magamra és eltüzeltem a megmaradt szál cigiket. nem voltam ideges, de ez lehet köszönhető a Magne B6-nak.. Viszont hallottam már olyat is (ismerősöm mesélte, hogy ezt tanácsolta neki a doki), hogy inkább szívjon el napi 1-2 szálat, mint, hogy legyen ideges, feszült állandóan, az többet árt a babának. Hát én ezzel nem értek egyet, nem tudom mennyire igaz, de én nem tudtam volna megtenni, hogy végigfüstöljem a terhességem.
2014. febr. 18. 10:53
5/12 anonim válasza:
én ezzel szoktam le (1 évvel a gyerekvállalás előtt)
Reggel pozitívat teszteltem, elszívtam az utolsó szálat, ami a dobozban volt, és azután nem gyújtottam rá. Nem tudom, nem vergődtem rajta, arra gondoltam, hogy ha tönkre akarom tenni a tüdőmet az az én gondom, de a babámat kihagyom ebből.
Ugyanezt játszottam a tesónál is.
2014. febr. 18. 11:43
7/12 anonim válasza:
Nekem talán szerencsém is volt.Az első és a harmadik előtt dohányoztam,ők lányok,még mielőtt teszteltem volna már folyton hányingerem volt és hánytam a 16. hétig.Így nem is kívántam.Szerintem csak úgy lehet letenni,ha "többet nem gyújtok rá" a csökkentgetem nálam nem jött be.Most nem vagyok kismama,de 2 év után közel fél éve megint nem gyújtottam rá.
2014. febr. 18. 11:54
8/12 anonim válasza:
Kérdezz meg valakit, akinek elment a babája, vagy nem jön össze neki, hogy olyan marha nagy áldozat-e letenni a cigit azért, hogy egészséges legyen. Ahelyett, hogy örülnél, hogy a tiednek semmi baja, mérgezed, mert gyenge vagy. Gratulálok hozzá. És tudom miről beszélek, én is cigiztem, nem is keveset és elég régóta, de érdekes módon nekem fontosabb volt a gyerekem egészsége, mint a saját szenvedélyem. Meg még sok ezer nőnek a világon.
2014. febr. 18. 12:44
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igyekszem lerakni minél előbb.Vannak napok mikor rá sem gyújtok.De a reggeli első szál cigi az amit nem bírok megállni.Feszült,ideges vagyok mindaddig még el nem szívom!Rettegek attól hogy bajt csinálok,még sem megy!
2014. febr. 18. 12:57
10/12 anonim válasza:
a nikotin hiányt légző gyakorlatokkal tudod leküzdeni. Feljebb adtam egy linket, ha esetleg elolvasod, abban leírják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!