Kicsilányom bölcsiben! Hogyan tudom legkönyebbé tenni?
Figyelt kérdés
11 hònapos a lànyom, 1 hét alatt kell bölcsibe szoktatnom. Este ugyan velünk alszik, de egyedül alszik el. Napközben viszont babakocsiban alszik, hogyan fog tudni egyedül? Csütörtökön megyünk először. Magànbölcsi, kis csoporttal...2014. jan. 20. 20:04
1/5 anonim válasza:
Ha magán bölcsibe viszed, ott biztos tudni fogják a megoldást, mert én is vittem annak idején a kistányom családi napközibe. Mivel addig alig járt társaságban, nagyon ragaszkodott hozzám, már a nagyszüleinél sem tudtam otthagyni pár órára úgy sírt utánam, holott születése óta szinte mindennap találkozik a nagymamával és nagypapával és odavannak egymásért. Szóval azt hittem, hogy a beszoktatási idő több lesz, mint 1 hét, de láss csodát 2 nap volt!!! Kislányom többet nem sírt utánam, de hozzá kell tennem, hogy megkértek, hogy az apuka vigye be reggelente, mert tőle hamarabb elszakad a gyermek és az apukákat kevésbé viseli meg, ha netán sírna a gyerek. Szóval nekünk nagyon bevált, a harmadik napon már azért sírt, ha haza akartam vinni, mert annyira belemerült a játékba :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt , remèlem nàlunk is ìgy lesz...
Ő elèg tàrsasàgi lèny, remèlem könnyű lesz....
2014. jan. 20. 20:44
3/5 anonim válasza:
Kislányom is ennyi idősen lett bölcsis. Mi államiba mentünk. Az elszakadás nekünk szülőknek nehezebb, egyre figyelj,ne érezze meg a bizonytalanságod, szomorúságod. és előtte ne sírj:o) Nagyon hamar ügyesen beszokott és hamar megtanulta az ott alvást is. Biztos viheted a cumiját,kedvenc állatát stb. amitől kicsit biztonságot ad részére. Búcsuzás soha ne legyen hosszú, puszi,szeretlek, alvás, uzsi stb. után jövök érted( mindig mond el,mikor mész érte, hogy tudja ) és hátat fordít és indulás kifele a bölcsiből. Utána már lehet sírdogálni:o) Sok sikert és lelkierőt:o)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon izgulok mert hàt pici...:-)
àllamiban sajnos nincs hely nàlunk, de talàn jobb is igy, hogy kevesebben vannak...
Megprobàlom erősen csinàlni, hàtat fordît kijön...ez lesz a mantra csütörtökig.... :-)
2014. jan. 21. 09:21
5/5 A kérdező kommentje:
Gyerkőc bölcsiben, nem annyira nehèz eddig.
Szeret ott lenni ma egèsz nap volt....
remèlem ìgy is marad....
2014. jan. 24. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!