Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Kicsilányom bölcsiben! Hogyan...

Kicsilányom bölcsiben! Hogyan tudom legkönyebbé tenni?

Figyelt kérdés
11 hònapos a lànyom, 1 hét alatt kell bölcsibe szoktatnom. Este ugyan velünk alszik, de egyedül alszik el. Napközben viszont babakocsiban alszik, hogyan fog tudni egyedül? Csütörtökön megyünk először. Magànbölcsi, kis csoporttal...
2014. jan. 20. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha magán bölcsibe viszed, ott biztos tudni fogják a megoldást, mert én is vittem annak idején a kistányom családi napközibe. Mivel addig alig járt társaságban, nagyon ragaszkodott hozzám, már a nagyszüleinél sem tudtam otthagyni pár órára úgy sírt utánam, holott születése óta szinte mindennap találkozik a nagymamával és nagypapával és odavannak egymásért. Szóval azt hittem, hogy a beszoktatási idő több lesz, mint 1 hét, de láss csodát 2 nap volt!!! Kislányom többet nem sírt utánam, de hozzá kell tennem, hogy megkértek, hogy az apuka vigye be reggelente, mert tőle hamarabb elszakad a gyermek és az apukákat kevésbé viseli meg, ha netán sírna a gyerek. Szóval nekünk nagyon bevált, a harmadik napon már azért sírt, ha haza akartam vinni, mert annyira belemerült a játékba :-)
2014. jan. 20. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszt , remèlem nàlunk is ìgy lesz...

Ő elèg tàrsasàgi lèny, remèlem könnyű lesz....

2014. jan. 20. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Kislányom is ennyi idősen lett bölcsis. Mi államiba mentünk. Az elszakadás nekünk szülőknek nehezebb, egyre figyelj,ne érezze meg a bizonytalanságod, szomorúságod. és előtte ne sírj:o) Nagyon hamar ügyesen beszokott és hamar megtanulta az ott alvást is. Biztos viheted a cumiját,kedvenc állatát stb. amitől kicsit biztonságot ad részére. Búcsuzás soha ne legyen hosszú, puszi,szeretlek, alvás, uzsi stb. után jövök érted( mindig mond el,mikor mész érte, hogy tudja ) és hátat fordít és indulás kifele a bölcsiből. Utána már lehet sírdogálni:o) Sok sikert és lelkierőt:o)
2014. jan. 21. 09:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon izgulok mert hàt pici...:-)

àllamiban sajnos nincs hely nàlunk, de talàn jobb is igy, hogy kevesebben vannak...

Megprobàlom erősen csinàlni, hàtat fordît kijön...ez lesz a mantra csütörtökig.... :-)

2014. jan. 21. 09:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Gyerkőc bölcsiben, nem annyira nehèz eddig.

Szeret ott lenni ma egèsz nap volt....

remèlem ìgy is marad....

2014. jan. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!