Hétfőn kezdjük a bölcsit és elfelejtettem egészséges igazolást kérni?
Jó rendben, lehet, hogy igazatok van, bocs! Én vagyok a hibás mert tény, hogy elfelejtettem. Meg felhúztam magam mert teljesen hülye szabály! Ott van a sok "régi" kisgyerek taknyuk, nyáluk összefolyik, köhögnek, ők bemehetnek mert már eddig is odajártak meg a szülők már dolgoznak, az nem baj. Az újak nem mehetnek be 1 órára láthatóan makk egészségesen? Na, majd hétfőn kiderül mit szólnak.
Amúgy a doktornőnk is bemondásra fogja odaadni az egészséges igazolást mert tuti azt fogja mondani, hogy ne üljünk be a beteg rendelésre ha egészségesek vagyunk. Egészséges rendelés meg csak kedden délután van.
Annó az oviban úgy jártam, hogy senki sem kérte, el is felejtettem odaadni, harmadnap jutott eszembe, akkor adtam oda az igazolást. :) Ott nem csináltak ebből ügyet egyáltalán. Úgyis az én gyerekem lesz beteg az ottaniaktól 1 hét múlva és nem fordítva. Ezt mindenki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!