Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hétfőn kezdjük a bölcsit és...

Hétfőn kezdjük a bölcsit és elfelejtettem egészséges igazolást kérni?

Figyelt kérdés
Csak 1 órát leszünk, nem gáz, ugye? Természetesen semmi baja, makk egészséges! Keddre beszerzem.
2014. jan. 11. 14:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
De, gáz. Mindegy mennyi ideig lesztek, de bementek, a gyereked gyerekek között lesz. Kell az igazolás.
2014. jan. 11. 14:08
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem fognak beengedni a közösségbe nélküle. Az orvosnál kezdd a napot, utana mehetsz a bölcsibe a gyerekkel. Az, hogy szerinted egészséges, a gondozóknak nem eleg.
2014. jan. 11. 14:20
 3/19 A kérdező kommentje:
:( Azért odamegyünk. Hátha nem olyan szigorúak. Holnap reggel nem tudok igazolást szerezni mert délután van doki. :( Ráadásul van egy ovisom is akit először oviba kell vinnem teljesen máshová. :(
2014. jan. 11. 15:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Különben tök hülyeség mert ha pénteken kértem volna igazolàst attól még hétfőre simán lehet beteg igazolás ide vagy oda.
2014. jan. 11. 15:14
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Igen, lehetne beteg, de azt sem kértél. Igazolás nélkül gyerek közösségbe nem mehet. Ennyi.
2014. jan. 11. 17:31
 6/19 A kérdező kommentje:
Mindegy,azért elmegyünk. Remélem a gondozónénik nem olyan korlàtoltak mint itt egyes anyukák. Az ottani gyerekektől hamarabb lesz beteg az én gyerekem. Tudom hogy megy ez, van màr egy 5 éves nagy ovisom is, nem ma kezdtem. Csak màr bánom, hogy megkérdeztem itt.
2014. jan. 11. 17:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi vagyunk a korlátoltak, hanem ez a szabály! Úristen, nehogy már mi legyünk a hibásak, mer te elfelejtettél valamit!
2014. jan. 11. 17:56
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos, kedves kerdezo, korlátolt vagy te. A gondozono nem ad a te bemondta sodra, kötik a szabályok. Igazolás nelkul nem vesz be gyereket, pláne nem beszoktatosat. Masodik voltam - ja, es tajekoztatasodra közlöm, hogy gondozono.
2014. jan. 11. 19:04
 9/19 anonim ***** válasza:
Azt honnan veszed, hogy a más gyerekétől akinek van igazolása könnyebben lesz beteg a tiéd, mint mondjuk fordítva?? Egyébként ez szimpla szabály és nem arcra megy.. szóval senki nem korlátolt, csak tudják a helyes rendet... Te nem tudtad, ezért tetted fel a kérdést szerintem..
2014. jan. 11. 19:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Jó rendben, lehet, hogy igazatok van, bocs! Én vagyok a hibás mert tény, hogy elfelejtettem. Meg felhúztam magam mert teljesen hülye szabály! Ott van a sok "régi" kisgyerek taknyuk, nyáluk összefolyik, köhögnek, ők bemehetnek mert már eddig is odajártak meg a szülők már dolgoznak, az nem baj. Az újak nem mehetnek be 1 órára láthatóan makk egészségesen? Na, majd hétfőn kiderül mit szólnak.

Amúgy a doktornőnk is bemondásra fogja odaadni az egészséges igazolást mert tuti azt fogja mondani, hogy ne üljünk be a beteg rendelésre ha egészségesek vagyunk. Egészséges rendelés meg csak kedden délután van.

Annó az oviban úgy jártam, hogy senki sem kérte, el is felejtettem odaadni, harmadnap jutott eszembe, akkor adtam oda az igazolást. :) Ott nem csináltak ebből ügyet egyáltalán. Úgyis az én gyerekem lesz beteg az ottaniaktól 1 hét múlva és nem fordítva. Ezt mindenki tudja.

2014. jan. 11. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!