A bölcsődében lecsekkolták nálatok, hogy valóban bejelentett-e téged a munkáltatód?
Figyelt kérdés
A beszoktatásnál tartunk, 4 napja kezdtük. Munkát keresek, de még nem találtam. Addig feketén dolgozgatok egy másik kerületben lévő vállalkozónak, hogy legyen valami jövedelem és tudnék is onnan egy munkáltatóit adni a bölcsibe, de azért tartok ettől.2013. nov. 7. 21:44
11/13 anonim válasza:
Ezzel csak egy bajom van, saját tapasztalat. A gyereket nem veszik fel a bölcsibe, mert nem dolgozom. Engem nem vesznek fel dolgozni, mert nincs megoldva a gyerek nappali felügyelete. Nem egy állásinterjún tanácsoltak el, mert a "jövő héten tud-e kezdeni?" kérdésre kénytelen voltam elmondani, hogy nem biztos, mert a gyereket még be kellene szoktatni a bölcsibe, ha egyáltalán felveszik. Ördögi kör.
13/13 anonim válasza:
Kedves utolsó. Apa is dolgozik! Nem tud kivenni azért 2 hét szabit, hogy beszokassa. Itt nàlunk a bölcsibe ragaszkodnak a két héthez. Azért írtam nagyit. Igaz nàlunk az sem volt megoldható, mert a nagyszülõk is dolgoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!