A bölcsődében lecsekkolták nálatok, hogy valóban bejelentett-e téged a munkáltatód?
Figyelt kérdés
A beszoktatásnál tartunk, 4 napja kezdtük. Munkát keresek, de még nem találtam. Addig feketén dolgozgatok egy másik kerületben lévő vállalkozónak, hogy legyen valami jövedelem és tudnék is onnan egy munkáltatóit adni a bölcsibe, de azért tartok ettől.2013. nov. 7. 21:44
2/13 anonim válasza:
bocs ha rosszindulatúnak tűnök,de remélem igen...hallottam sokan vannak kamu igazolásokkal otthon,mások meg nem férnek be a bölcsibe...mindenkit le kéne ellenőrizniük,de szerintem nem szokták...persze a te eseted abban más,hogy dolgozol és ha épp nincs más muszáj feketén is mert enni enni kell...
4/13 A kérdező kommentje:
És hogy ellenőrzik le? Mi alapján tudják lekérdezni?
Én úgy tudom, hogy csak az ugyan abban a kerületben bejelentett dolgozókat tudják ellenőrizni az önkormányzatnál, de ha máshol dolgozol, mint a bölcsi van, akkor nem tudják megnézetni.
Ez akkor nem igaz?
2013. nov. 8. 13:45
7/13 anonim válasza:
Én meg biztos vagyok benne, hogy nálunk nem ellenőrzik le. Ismerősöm a bölcsődevezető és Ő mondta. Ez máshol lehet, hogy másképp van de nem hiszem. Nincsen ilyesmire idejük azt gondolom. És ha odatelefonálással ellenőrzik akkor meg a vállalkozó aki adna neked munkáltatóit, igazolhatja, hogy igen, ott dolgozol. Más módon szerintem nincs is joguk leellenőrizni és nem is tudják és nem is akarják.
8/13 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne akarnák, nekik is egyszerűbb ha kevesebb gyerek van. Bőven szakítanak rá időt.
9/13 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Mikor beírattam a fiam, kérték a munkáltatói igazolást! Ekkor Gyed-en voltam. Bevittem. Mikor elkezdtem beszokatni, csak úgy engedték, hogy vittem a munkáltatómtól egy papírt, hogy a szabim töltöm és ha letelt a beszokatás megyek vissza dolgozni! Szerintem ehhez semmi joguk és mélységesen felháborítónak tartom! De bevittem azokat a k.va papírokat, mert tényleg mentem vissza dolgozni és nem engedhettem meg magamnak, hogy itthon maradjak. Vidéken lakok, 1 bölcsi van!
10/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Ja igen. Itt nálunk Gyed alatt beszokatni sem lehet a gyereket!!! Ezt nem értem. Csak ha szabin vagy, vagy dolgozol a nagyi meg beszokatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!