Nyíregyházi magán bölcsődékről tudnátok árakat illetve véleményeket írni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 22:01
1/6 anonim válasza:
Honvéd utcán a Hétszínvirág bölcsőde. Kb. 20-25 ezer havonta mindennel együtt. Kinek mennyire tetszik, nekem az nem jött be, hogyha már egy kicsit is hideg van (kb. 10 fok alatt) akkor egyáltalán nem viszik ki őket a játszótérre. :-(
A Mustármag Örökösföldön, arról hallok jót is rosszat is. Függ a gondozónénitől. Ott kb. 15-20 ezer havonta mindenestül.
A Praktiker mögött 80 ezer havonta, más egyebet nem tudok róla.
Van még több bölcsi is, de azokról nem tudok semmit.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Ti melyikbe jártok?
2013. nov. 5. 21:53
3/6 anonim válasza:
nem jártunk egyikbe sem, mert végül nem vittük bölcsibe
4/6 anonim válasza:
A Hétszínvirágban gyakornokként voltam, szóval kicsit többet láttam, mint egy átlag szülő...A gondozónőknek semmi(!) türelme nem volt a gyerekekhez, eljárt a kezük is nem egyszer(!!), kiabáltak, a gyerekeknek valami katonaság szerű fegyelmet kellett produkálniuk. Az is meglátszott melyik gyerek melyik (pénzes) szülőé, mert volt olyan akire egyáltalán rá sem szóltak pedig nagyon rossz volt, de volt olyan akit okkal ok nélkül a sarokba állítottak. Az egyik gondozó olyat rácsapott a pohárra az egyik gyerek kezére, hogy nekem fájt. Mi nem szólhattunk, mert mi "csak gyakornokok vagyunk". A tereptanárunk is el volt hűlve a tapasztalatok láttán, gondolt is rá, ezt jelezni kellene valahol, de végül nem foglalkoztunk a dologgal. Ez kb 2 éve volt, nem tudom mi változott azóta.
5/6 anonim válasza:
AZ előző vagyok: Érdekes viszont, hogy a Hétszínvirág családi napközi Sóstón egy tökéletes hely volt. Ott olyan családias volt a hangulat, és olyan szeretettel és türelemmel bántak a gyerekekkel, hogy öröm volt ott lenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Elkeserítő, hogy mit meg nem mernek tenni! Most már tényleg nem tudom, melyik bölcsőde lenne jó :(!
2013. nov. 11. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!