Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Jár valami kedvezmény?

Jár valami kedvezmény?

Figyelt kérdés
20 hónapos a fiam csak a párom dolgozik sokat keres de sok is el megy. A lakást fizetjük és a felvett pénzt. Aki a bölcsődében ezzel foglalkozik azt mondta hogy nem kapunk semmit mert nekik erre nem adott engedélyt az önkormányzat.
2013. okt. 3. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Nem valószínű. Már azt sem értem, ha nem dolgozol hogy lehet bölcsis a gyerek.

Az összes állami, önkormányzati támogatás egy főre jutó jövedelem alapján jár. Ha a férjed jól keres, nem fogtok kapni.

Az meg, hogy hiteleket vettetek fel, a ti dolgotok.

2013. okt. 3. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is örülj neki, hogy egyáltalán felvették bölcsibe, ha Te nem is dolgozol... Ha meg sokallod az összeget, akkor meg maradjon veled otthon....

Kedvezményt pedig mindenhol az adott bölcsi-önkormányzat határoz meg, tehát így látatlanban semmit nem lehet erre mondani. De az, hogy hiteletek van, az tényleg senkit nem érdekel, mert jövedelem/fő számít mindenhol, az, hogy mire költitek, mindenkinek a magánügye....

2013. okt. 3. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha az 1 főre eső jövedelem meghaladja a 37700ft-ot, akkor nem jár semmi. Férjed nettó fizuja + családi pótlék, ezt oszd el 3-mal. Mennyi jön ki?
2013. okt. 3. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az egy főre jutó jövedelem függvényében sávosan van meghatározva a gondozási és étkezési díj. Elég sok a sáv. De ez szerintem önkormányzatonként is változik. Tehát nálatok nem biztos, hogy így van. Illetve nálunk van még egy olyan is, hogy "egyéni elbírálás", ha valamilyen oknál fogva gondot okozna annak a kifizetése amit kihoztak. Pl. ilyen ok lehet a lakás és egyéb hitel. Gondolom kell egy kérvényt írni és bizakodni, hogy pozitívan bírálják el. Szerintem önkormányzatnál érdeklődj, nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor még a bölcsőde vezetők sincsenek mindennel tisztában
2013. okt. 4. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:
semmi ,ha az önkormányzatt nem ad akor nincs mert ,se 3 gyereked se nem kapsz rendszeres gyermekvédelmit.
2013. okt. 4. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!