Kivel milyen incidens történt már!?
Fiam januártól bölcsis lesz.Sokan írtok itt elképesztő dolgokat hogy mik történnek a bölcsiben : elveszik a pelusokat,gyere előbb a gyerekért stb.stb..
Szeretnék azért jó viszonyban lenni a dadusokkal,a találkozáskor kedvesek voltak
Szóval csak érdekel hogy mik történtek veletek már ??
Én sem tudok elrettentőt írni, igaz, már nem bölcsis a kisfiam, de másfél évig járt. A gondozónőkkel maradéktalanul elégedett voltam, minden kérésemet teljesítették (cserébe én is tekintettel voltam arra, ha mondjuk a karácsony előtti utolsó bölcsis napon azt kérték, hogy négyig érjek oda a kisfiamért...). Egyszer történt olyan, hogy egy anyuka elvitte tévedésből a kisfiam nadrágját haza, mert ugyanolyan volt, mint az ő fiáé, de ez is rendeződött. Szóval tényleg semmi elrettentőt nem tudok írni. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a bölcsiben nincsenek dadusok. :)
Ne félj tőle, szerintem pozitív hozzáállással már félig nyert ügyed van. :)
Az érdekes, mert a bolcsodeben nincs se dadus, se dada, ott csecsemo gondozó es kisgyermek nevelő végzettséggel lehet csak dolgozni....
Amúgy nekem a szülőkkel volt csak gondom.... Az egyik simán kivette a gyerekem szekrényébol a pelust "o, bocs, eltévesztettem a szekrényunket" volt a reakció, amikor rákérdeztem. Igaz, az o szekrényuk leng volt, a mienk fent....
A masik meg az antibiotikumot szedő gyereket akarta beadni, csak szóltam a gondozononek, hogy anyuka most gyógyszerekre be a kicsit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!