Ti haragudnátok, ha a bölcsiben kapna egy kis csokit a gyermeked?
Figyelt kérdés
Erről beszélgettem ma tesómmal, hogy ő kiakadna, ha a kisfia kapna egy kis Milka csokit (tudjátok, azt a kis különcsomagoltat) a bölcsiben, ebéd vagy uzsonna után.
Ismerősünk gyakorlaton volt májusban, és ilyet vitt a gyermekeknek, amikor elköszönt.
2013. szept. 5. 18:01
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Látom, eléggé megosztja ez a dolog az anyukákat, bár a lepontozást nem értem, hisz mindenki válaszolt a kérdésre.
2013. szept. 5. 21:13
15/17 anonim válasza:
Pf. Mi ez a lepontozás?
Ha azt írnám, h eltörném a kezét, ha csokit merne adni a gyerekemnek, akkor 100%-ot kapnék???!!!
Véleményt kérdeztek, nem???!!!
16/17 anonim válasza:
Mert ettől jobb lett a napja. Ne is törődj ezzel. HA a kérdezőnek tetszenek a válaszok akkor már nincs gond. :) A többi meg nem lényeg. Ezeket a százalékokat amúgy se érdemes nézni mert sokszor az ilyenek miatt megy le vkinek a pontja. :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én sem értem, miért lett mindenki lepontozva. Ha valakinek ettől jobb a napja, akkor kedves egészségére, de akkor remélem válaszol/válaszolt is a kérdésre. Én mindenkinek zöld kezet adtam.
2013. szept. 7. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!