Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ti hány nap alatt szoktattátok...

Ti hány nap alatt szoktattátok be bölcsibe a gyerkőcőt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
1 hét alatt
2013. júl. 29. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:
1 hèt? Mármint 5 munkanap alatt?
2013. júl. 29. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 hét volt. 10 munkanap.
2013. júl. 29. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is egy hét volt a tényleges beszoktatás.

Az elején azt mondták, hogy 2 hétre lehet számítani, de az első hét végén pénteken már ott is aludt az ebéd után, nem volt különösebb gond.

A reggeli elváláskori sírás (tudod az, ami azonnal abbamarad, ahogy az ajtót becsukják és megy játszani a többiekkel, ha benézel az ablakon látod, hogy minden ok, csak tégedenged el nehezen)- na ez még előfordult egy ideig, de ez akár X hónap múlva is előjöhet.

Szép napot:

2013. júl. 29. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk most folyik a beszoktatás, ma volt a 7. munkanap, holnap fog előszor ott aludni.
2013. júl. 31. 13:58
 6/7 annamari69 ***** válasza:
Nekem a középső fiam még 2 hónap után is sírt, a két másikkal (nagyobb lány, kisebb fiú) semmi gond nem volt (lásd fent leírtak), szerintem gyereke válogatja, + a néni (aki vigyáz rá) mennyire szimpatikus neki, szeretne-e ott maradni, illetve talált-e másik cimborát, akivel szívesen játszik :-)
2013. aug. 2. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:
2-3 nap. De végig kellett csinálni a 2 hetes beszoktatást, mert egy gyakornok gondozónő belőle írta a szakdolgozatát. Nem volt gond a gyereknek, csak nekem egy kicsit macerás, mert már előbb is letudhattam volna.
2013. aug. 6. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!