Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mély vízbe dobjam a fiam (2,5)?

Mély vízbe dobjam a fiam (2,5)?

Figyelt kérdés

A héten szabadságon voltam ( és egyhamar nem leszek megint), direkt erre az időszakra időzítettem a bölcsibe való beszoktatást.

Első nap lebetegedett, ( persze nem ott szedte össze), az orvos megmondta, hogy ez vírusos torokgyulladás így hétfőn mehet megint. Na én akkor már dolgozom és 3-nál előbb nem is tudok érte menni. Eddig egyszer beiratkozásnál volt ott egy órát, meg hétfőn kettőt.

Nem is keresett egyik alkalommal sem és mikor mentem érte úgy kellett hazakönyörögni. Ahol játék van ott elvan mint a befőtt.

Nem lesz gond ha jövőhét hétfőn mély vízbe dobom? Reggeli, tízórai, ebéd és csendes pihenő, uzsira már ott vagyok érte.

Valaki járt már hasonlóan, hogy erre kényszerült?

Hogy viselte a gyerkőc?

2013. júl. 25. 12:09
1 2
 11/13 Disi ***** válasza:
Gratulálok, ügyes fiú! :) Reméljük így is marad. Biztos vagyok benne, hogy az is közrejátszik, hogy ti hogy álltok ehhez a helyzethez. Ha érezné rajtatok, hogy idegesek vagytok, ő is máshogy viselkedne, így viszont ügyesen alkalmazkodik. Az én kislányom pénteken próbálta először és ma sikerült is :)
2013. júl. 30. 22:15
 12/13 A kérdező kommentje:

Én is gratulálok nektek! (:

Köszönöm a biztató szavakat.

Minden jót nektek!

2013. aug. 3. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
büszke lehetsz milyen stramm kisfiad van! :)
2013. aug. 4. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!