+Miért adják egyesek bölcsibe a gyereküket ha?
Te gondozónő vagy?
Nálunk nincs másik bölcsőde és a környező települések bölcsije is mind telített (már ahol egyáltalán van), és csak olyanok jelentkezhetnek akiknek a lakcímük ott van.
ÍGy ha muszáj lenne visszamennem dolgozni akkor muszáj lenne ide iratni a lányomat. MÁsik városba azért nem fogok elköltözni...
Ahogy írod: ezek az emberek mindennel elégedetlenek. Ez egy embertípus. Megérteni nem fogjuk tudni őket.
Viszont, ha jogos az elégedetlenség akkor az a válaszom, mint amit előbb is leírtam, hogy azért mert egyszerűen olyan kiszolgáltatott helyzetben vannak sokan, hogy nincs más alternatíva.
Szerintem a kérdező nem kompetens megítélni a szülőket és az ő helyzetüket.Vagy nincsen gyermeke vagy nincs gyermeke és ő maga gondozónőként bizalmatlansággal találkozott.
nekem aki két gyermeket felnevelt eszembe se jut megkérdőjelezni a szülők döntéseit mikor, hova, miért, és hány gyereket adnak be.Ugye enni azt kell? Meg kell keresni a rávalót.Azt nem lehet úgy , hogy közben a hátamra van kötve a kisebbik csávó a nagyobbik meg kapaszkodik a ruhámba.A hatalom gazdasági döntései következtében(kapitalista alapokra helyezték a gyermek ellátást és még sok egyebet)tömegesen maradtak városokban , községekben óvoda és bölcsöde nélkül évtizedekre az emberek. Nem csoda ha nem vállalnak családot mikor még az elemi megélhetés is állandó magas kockázatnak van kitéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!