Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » +Miért adják egyesek bölcsibe...

+Miért adják egyesek bölcsibe a gyereküket ha?

Figyelt kérdés
nem bíznak a nevelőkben?fújják a rosszindulatú megjegyzéseket a városban a gondozónők munkájáról?ha azt gondolják rossz ellátást kap a gyerek?
2013. júl. 13. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vanak nem tul kedves,gondózónők,de vanak semmi se jó semmi sem tetszik szülök ,tehát nem tudjuk kinek van adott esettben igaza,de csunyán beszélni egy gyerekröl nem megengedhetö egy gondozonőnek .
2013. júl. 14. 11:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor írtam a pl-t, hogy amikor mentem a lányomért a bölcsibe, hogy beszélt a gondozó egy másik gyerekkel, nem volt őszinte a mosolyom, vagy is képletesen értetem, mert egyáltalán nem mosolyogtam. Csodálkoztam is korábban, honnan veszi a gyerekem a h*lye, az any*d, és a hasonló szavakat, és a legszomorúbb az, amikor nem a másik gyerektől, hanem egy gondozótól. Az ilyen tényleg káros a gyerkőc értelmi fejlődésére, de nem tudok mit tenni, 1 bölcsi van a városban, és másik csoportban sincs már hely, nekem dolgoznom kell, így ennyiben maradunk.
2013. júl. 14. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Te gondozónő vagy?

Nálunk nincs másik bölcsőde és a környező települések bölcsije is mind telített (már ahol egyáltalán van), és csak olyanok jelentkezhetnek akiknek a lakcímük ott van.

ÍGy ha muszáj lenne visszamennem dolgozni akkor muszáj lenne ide iratni a lányomat. MÁsik városba azért nem fogok elköltözni...

2013. júl. 15. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Ahogy írod: ezek az emberek mindennel elégedetlenek. Ez egy embertípus. Megérteni nem fogjuk tudni őket.

Viszont, ha jogos az elégedetlenség akkor az a válaszom, mint amit előbb is leírtam, hogy azért mert egyszerűen olyan kiszolgáltatott helyzetben vannak sokan, hogy nincs más alternatíva.

2013. júl. 16. 08:53
 15/15 gungasam ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem kompetens megítélni a szülőket és az ő helyzetüket.Vagy nincsen gyermeke vagy nincs gyermeke és ő maga gondozónőként bizalmatlansággal találkozott.

nekem aki két gyermeket felnevelt eszembe se jut megkérdőjelezni a szülők döntéseit mikor, hova, miért, és hány gyereket adnak be.Ugye enni azt kell? Meg kell keresni a rávalót.Azt nem lehet úgy , hogy közben a hátamra van kötve a kisebbik csávó a nagyobbik meg kapaszkodik a ruhámba.A hatalom gazdasági döntései következtében(kapitalista alapokra helyezték a gyermek ellátást és még sok egyebet)tömegesen maradtak városokban , községekben óvoda és bölcsöde nélkül évtizedekre az emberek. Nem csoda ha nem vállalnak családot mikor még az elemi megélhetés is állandó magas kockázatnak van kitéve.

2013. júl. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!